Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]nowe konto

ExONPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hackowali ci konto bo znowu ty jesteś tak powiem ,,naiwny'' i wszedłeś na bf2 za darmo co jest oszustwem . do widzenia ;P to jest kara za głupotę .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ale o co chodzi i co ma tf2 do bf2?

dosking jakby ci to powiedzieć . Jest taka strona bardzo dobrze zrobiona wygląda jak steam i na tej stronie można wygrać bf2 bad company , ale jest haczyk żeby go wygrać trzeba się zalogować na tej stronie przez konto steam . Dużo internautów się na to nabiera gdyż myślą,że to strona steam . Przez to po tygodniu tracą konta . :) .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

A skąd Ty możesz wiedzieć gdzie on się logował, ja pierdole, ogarnij człowieku, poza tym bf2 nie jest nawet na steama, także człowiek myślący kapnął by się, że valve nie robi promocji nie swoich gier..

Logiki trochę, ludzie.

Opublikowano

Da się najzwyklejszym bruteforcem, albo słownikiem. Tylko trzeba kogoś jeszcze namówić, żeby wyłączyć Steam Guarda. Ale nie wszyscy mają go włączonego.

0eab14ddf550.png

Opublikowano
;) właśnie mi dziś 50 wiadomości na e-mail przyszło o przypomnienie hasła czego ja nie robiłem i nawet e-mail zmieniłem i hasło i tajne pytanie ;p

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nawet jeżeli jest (zmylony tym, że nie gram w bf2 bad company, a bf2 zwykły nie jest chyba na steam) to valve nie robi takich promocji tylko gracze (tzw. gift cody).

Opublikowano

bf2 zwykły jest na steam ...

a do cholery mi nie chodzi o promocje ^.^ tylko o głupotę innych jak dają się nabierać

tu tylko można wygrać gry ;

http://www.steamgifts.com/

//linki w code

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

bf2 bad company jest na steam znawco a inaczej konta sie shackowac nie da .

Chyba Battlefield Bad company 2 , panie znawco . Nie ma czegos takiego jak Bf2 Bad company...

//spam

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Hackowali ci konto bo znowu ty jesteś tak powiem ,,naiwny'' i wszedłeś na bf2 za darmo co jest oszustwem . do widzenia ;P to jest kara za głupotę .

jaki bf2 nigdzie nie wchodziłem niewiem o co ci chodzi

Da się najzwyklejszym bruteforcem, albo słownikiem. Tylko trzeba kogoś jeszcze namówić, żeby wyłączyć Steam Guarda. Ale nie wszyscy mają go włączonego.

temat do zamkniecie niewiem o co wam chodzi ale i tak mam kompa zepsutego i na taty piszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...