Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Cofanie expa.

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosz kurw***. Wczoraj do lvla zostało mi 30k, gdy weszłem wieczorem było 50k. No ok. Jakoś wbiłem. Dziś znów to samo. Miałem 20k, jest 60k. O co tu chodzi? Jakieś porady?

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

echhh niestety też tak miałem.... cofło mi na meDYKU 200k expa :<

na sniperze wczoraj niestety to samo... miałem 100k do lvl okay poexpiłem i 30k zostawiłem bo mi coś net mulił i mi cofło do 50k ... potem znów gram te 2h wbijam lvl okay potem znów wbijam na bf i paczam 10k do lvl...

to jest jakiś błąd ;/ nic nie zrobisz raczej

YAY

Opublikowano

Powinieneś dostać, spróbuj zresetować statystyki.

I znów. To się robi wkurzające. Zostało mi 10k do wbicia, już jest 33. O CO TU KURW** chodzi?!

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

echh jedynie co ci poradzić moge to to żebyś zanim wyjdziesz z mapki to wbij lvl ... :/ czyli nie zostawiaj 10k tylko wbijaj... byłem dziś u frends i 10k do lvl było i nie wychodziliśmy tylko graliśmy i nic nie żeżarło :/

YAY

Opublikowano

Wczoraj mieli chyba problemy technichniczne jakieś wnoszę bo

koledzę aviumowi

załozycielowi

venturasowi

i mi cofnelo i innym

Wczoraj coś im się działo bo wsztkim cofało wg mnie powinni dawać jakieś zadość uczynienie

ja wczoraj expiłem cały dzien zostało 14k expa i mi cofnelo do 60 dziś expie zostało 2k i oczywiście cofneło ale na szczęście o 4k więc tragedi nie ma ale według mnie to jest zwykłe HAMSTWO że my poświęcamy czas wolny na grę a tu nasz czas za przeproszeniem spierd*lił

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Opublikowano

Wczoraj mieli chyba problemy technichniczne jakieś wnoszę bo

koledzę aviumowi

załozycielowi

venturasowi

i mi cofnelo i innym

Wczoraj coś im się działo bo wsztkim cofało wg mnie powinni dawać jakieś zadość uczynienie

ja wczoraj expiłem cały dzien zostało 14k expa i mi cofnelo do 60 dziś expie zostało 2k i oczywiście cofneło ale na szczęście o 4k więc tragedi nie ma ale według mnie to jest zwykłe HAMSTWO że my poświęcamy czas wolny na grę a tu nasz czas za przeproszeniem spierd*lił

A pro po zadość uczynienia, mogli by w końcu dodać te statystyki lub ten nowy zestaw karkand -,-

Opublikowano

za co zadość uczynienie ... 60k?>... to się wbije w 10-15rundek....

nom statystyki by mogli kuźwa dodać....! :/

YAY

Opublikowano

Na oficjalnym forum też są takie tematy i nie widzę żadnego rozwiązania. Jeżeli dzieje się tak od niedawna to wystarczy czekać na update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...