Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie RP.

PopapranyV9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

2tygodnie temu kupiłem paysafecard za 25 euro bo chciałem kupić sobie kilka skórek

Niestety mam dwa konta jedno na east a drugie na west.

Chciałem kupić rp na east gdzie mam 30 lvl ale kupiłem je na west gdzie mam 10 lvl :( (Mam takie same passy login, haslo, nick) i z mojej głupoty kupiłem 4920 RP na weście :/

I teraz właśnie pomyślałem czy riot nie zrobił by przeniesienia tych RP na east.

Już miałem grać na west przez te RP ale na east grają wszyscy moi koldzy.

Opublikowano

My Ci nie odpowiemy, raczej niema tutaj nikogo z supportu :). Zawsze warto napisać i spróbować, ale moim zdaniem powinni przenieść. Ogólnie pracują tam spoko ludzie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie można lecz przecież coś teraz było że za darmo z westa na easta można przejść więc ja bym przeszedł 30 lvl to szybciutko wbił a szkoda by było 5k RP.

Opublikowano

@up Podobno pisało ,że trzeba było być aktywnym W CIĄGU 6 miesięcy ,a nie grać +6 miech. Ja tam mam konto koło czterech i mogę się przenieść.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Już chyba wiem w czym problem jeżeli chodzi o przeniesienie się :(

Mieszkam w Grecji od urodzenia więc pewnie uznali mnie za greka...

Za pół roku zjeżdżam na stałe do polski jeżeli napisze do riotu ,że jestem polakiem to dadzą mi darmowe przeniesienie czy już za późno ?

Opublikowano

Najlepiej będzie jak napiszesz do supportu i zapytasz się co zrobić w takiej sytuacji. Powinni ci po prostu dać jakieś rozwiązanie, bo nie jestesmy w stanie ci powiedzieć co zrobi support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...