Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TachkaMenyalka v 0.4 - CarChanger

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko wiadomo jak nazwa wskazuje :D Kolejna wersja Car Changera :)

3370424.png

Download:

http://www.mediafire.com/?66xgwwwhxxqewi1

PLIKI Z PACZKI NALEŻY WRZUCIĆ DO 1 folderu :).

Dodano "Chevrolet Corvette Z06 Carbon Limited Edition"

Dodano "Mitsubishi Eclipse? Elite ?

Dodano "BMW 135i COUPE"

Dodano "PORSCHE 911 GT3 RS 4,0"

Dodano "NISSAN R34 GT-R NISMO Z-TUNE" (Ostatnia aktualizacja gry)

Dodano "POLICE SUV"

Po pobraniu kliknij "Lubie to"

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Ludzie pomózcie mi to wgl nie dziala. robie wszystko po koleji i nic nawet auta wybrac ni moge bo jest (na szaro ) ze tak powiem i sie kilknąc nie da... Sorki za ort ale sie spiesze i poprawiac nie mam czasu. za pomoc leci LIKE

Opublikowano

Ludzie pomózcie mi to wgl nie dziala. robie wszystko po koleji i nic nawet auta wybrac ni moge bo jest (na szaro ) ze tak powiem i sie kilknąc nie da... Sorki za ort ale sie spiesze i poprawiac nie mam czasu. za pomoc leci LIKE

Klikasz F1 potem wybierasz samochód w jeździe dowolnej, wchodzisz do kryjówki, wychodzisz, i masz zmienione auto (daj 'Lubie To" :D

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Klikasz F1 potem wybierasz samochód w jeździe dowolnej, wchodzisz do kryjówki, wychodzisz, i masz zmienione auto (daj 'Lubie To" :D

robie tak ale gdy klikam f1 to i tak nie moge wybrac auta ;// ale jeszcze pare razy popróbuje wkoncu moze zadziała ;D Jak obiecałem Like poleciał ;d

Opublikowano

jak klikasz F1 do ci się wszystko lekko podświetla,i wtedy powinieneś móc rozwinąc liste.Może wyciągnołeś to z paczki?a jak nie to od nowa pobierz

Opublikowano

Działa Jak zawszę. A co do tych dodanych nowych aut to myślałem że jakieś "Szybsze" ale nie są ;/.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...