Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Online Boxing 3D

ChoomiQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ONLINE BOXING 3D

logo.jpg

Chciałbym zaprezentować (chyba) pierwszą grę multiplayer w tematyce boksu. Została wydana stosunkowo niedawno (bodajże kilka dni temu) i zainteresowanych nią zaledwie kilka osób. Jako że jest ona pierwszą porządną grą, która oferuje nam możliwość walk bokserskich na PC przydałoby się gdyby nabrała trochę rozgłosu i jej społeczność się rozrosła. Dodatkowo gra wykorzystuje fizykę PhysX dzięki czemu walki wyglądają na prawdę realistycznie.

WALKA

Mamy do wyboru walkę z CPU czyli przeciwnikiem komputerowym lub też opcję Multiplayer, w której możemy rywalizować z innymi graczami z całego świata. Dowolnego gracza możemy wyzwać na walkę punktowaną w rankingu danego serwera (obecnie jeden 100 slotowy podzielony na 3 roomy - jakby organizacje) lub też na zwykły sparing nie zaliczany do żadnych statystyk bądź też rankingów. Każda walka trwa 10 rund i może się ona skończyć przed czasem przez KnockOut w przypadku gdy nasz przeciwnik lub my nie damy rady podnieść się z desek lub też poprzez TKO, które orzeka wirtualny sędzia (wydaję mi się, że losowo przy KnockDownie).

Podczas pojedynku mamy do dyspozycji bardzo szeroki wachlarz ruchów takich jak:

- uniki (lewo, prawo, pochylenie, odchylenie)

- podwójna garda lub też odsłonięcie głowy i obrona tułowia

- lewy, prawy prosty

- lewy, prawy sierp

- haki

- do wyboru kilka stylów walki - chodzi o pozycję wyjściową rąk (na prawdę daje to sporo w zależności od tego w jaki sposób walczymy - wyrobi się to po jakimś czasie i każdy sam wybierze swój styl)

- "prowokowanie" przeciwnika - nasz zawodnik unosi obie ręce w górę w celu zachęcenia oponenta do pokazania czegoś lepszego niż do tej pory. Na prawdę działa na multiplayer :D

OFICJALNA STRONA

http://www.3dboxing.com/

PREZENTACJA

INFO

Chciałbym z mojej strony zaoferować lekką pomoc początkującym, jeżeli ktoś zdecydowałby się zostać fighterem w OnlineBoxing3D. Sterowania na początku jest dosyć niewygodnie rozmieszczone, jeżeli ktoś nie mógłby sobie poradzić z odpowiednim ułożeniem klawiszy, aby łatwo było wykonywać różne kombinacje proszę napisać do mnie na priv lub też numer GG, który podam niżej - z miłą chęcią pomogę każdemu albo podeślę moją konfigurację klawiszy : )

Mój nick w grze to EmdoPe. W razie jakichkolwiek problemów proszę pisać do mnie, a postaram się pomóc.

Numer GG : 3651481

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wspólnej zabawy !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie zaprezentowana gra, tylko dodaj więcej kolorów itp. Daję + za chęć stworzenia i zapraszam do robienia kolejnych.

PS. Jutro dam + ( limit )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...