Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi

mamcieee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram noralnie. Bez lagów. Kolega z którym gram (gadamy przez TS3) też nie ma lagów. Może twój komp laguje lub masz włączone programy lub coś pobierasz. Polecam Wyłączyć anty wirusa wyłącz programy takie jak TS3, Steam, GG, Skype i co wazniejsze pobieranie które duzo ciągnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To dziwne . Kiedyś też miałem wielkie lagi , ale było to za czasów gamersfirst . Proponuje ci grać na najmniejszych detalach , wyłączać skype , gg , steam . Jeśli to nie pomoże to prawdopodobnie twój net jest chory na duzy ping . Nie dawno sam tak miałem . W tym ci już nie pomoge , ale jesli okaze sie ze tak jest proponuje na twoim miejscu pytac tu na forum

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Sprawdź czy masz duze użycie procesora, jeśli tak to wyłącz te, rzeczy co zajmują te duże użycie.

Pozdro <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

@up 99% procesora uzywa Proces Bezczynnościowy ^^ <zawsze>

Ja Ci proponuje tak:

- pobierz appbooster

- game booster

- roździelczosc daj 800-600

- detale zmniejsz na low wszystko

Jak działa appbooster?

Otóż tak ze wyłącza Ci wszystkie niepotrzebne procesy, wydajnosc komputera wzrasta bardzo duzo

Jak działa gamebooster?

Włączasz program, wybierasz gre, klikasz boost and start no i masz:) (poprawia to fps'y nieznacznie ale zawsze cos)

Opublikowano

Game Boostera nie warto używać przy takiej grze jak WR bo nie ma specjalnych efektów przy jego użyciu, a jeszcze gra potrafi się wyłączać bo HS wariuje.

Proponuję Ci oczyścić kompa tzw. Rejestr oraz Pliki Tymczasowe

Możesz to zrobić programem typu CCleaner oraz Odkurzacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...