Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Hecarim

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy może mi ktoś coś napisać o tej postaci ? Jak się nią gra, na jakie linie jest dobra, jak tam z dmg i def . Czy jest przydatna dla teamu i +/- tego bohatera. ?

Opublikowano

Bardzo przyjemna postac.

Masz speeda w skillu, i spamujesz z q.

Jest na pewno dobry na Jungle, ale również (już trochę mniej) na topa.

Jest wytrzymały i ma niezły dmg :]

Polecam

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Opublikowano

Tak jak u góry, daje sobię radę dobrze w jungli. Lecz moim zdaniem za 6300 wolał bym kogoś innego kupić ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Całkiem szybko jungluje, bardzo dobre ganki w early. W late dość słabnie. Na topa się nie nadaje. Nie najgorzej counterjungluje. Mocny mid game. Są lepsze picki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przesadzacie. Ganki w early zajebiste, ulti pomocne w tfach, wjeżdza i all mają feara na 1s co daje przewage gdy np focusuja ad carry.

Jungla bardzo dobra, spam z Q i heal z W

OndteAw.png
Opublikowano

Tak patrzałem w wypowiedziach Riotowców na yt to mówili że chcieli stworzyć postać ogarniętą do jungli i w tym przypadku jest to Hecarim. Postać stworzona do jungli. Może wypiszę + i -

Plusy :

+ Bijąc moby w jungli heala się z W które zresztą jest AoE

+ Małe Cdr. na Q dzięki czemu w jakimś stopniu może szybko robić jungle

+ To jego E - idealne do gangów. Rozpędzasz się wpadasz w przeciwnika , nie dość że robisz mu w miare dobre DMG to popychasz go co jest idealną pozycją do gangu.

+ Idealne połączenie do Gangów - Rozpędzasz się z E , używasz przy tym W (To dodaje także buffa do speeda) przy czym bijesz ziomka z Q i jak próbuje uciec używasz Ulti. Lub możesz zacząć od ulti. Dla mnie są to bardzo skuteczne gangi.

+ Nie banowana na rankedach i nie pickowana zbyt często.

Minusy :

- Po oddaniu 2 blue AP Carry przy nieodpowiednim ogarze są problemy z maną.

- Nafeedowany w Early nie wycarruje gry w Late.

- Słaby mid game

- Są lepsze postacie za 6300

- Nie trafienie Ultimatem w Tf to po prostu szybka śmierć i przegrany Tf ( W większości przypadków) W sumie nie zaliczam tutaj zabawy w kamikaze - Wbijasz się w Tf oni cię focusują a tu wybiega twój team i kończy robote.

Heca i Sejuani to nie docenianie postacie - Bo być może wymagają odpowiedniego skilla , większego ogaru i zakupu odpowiednich run ? W sumie mi się gra nimi przyjemnie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...