Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]kryt

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie polecałbym Ci dorobić runy na Tanka. Ja Rozegrałem ok 2600 gier i wystarczają mi 4 strony na run mimo tego że mam w ,,zapasie ,, i na Crita i na Supporta. Po prostu postacie typu Gp , Trynda to wg. mnie są bardziej na normale. Przecież na rankedzie jako Gp w jungle wziąłbym runy pod offtanka. W sumie jak chcesz się pobawić taką kombinacją to polecacim Ci takie :

Czerwone- Armor Pene

Niebieskie- Crit Chance

Żółte - Crit Chance

Esencje - Crit Chance

Z takimi Masterem Yi (podwójne uderzenie) zdjąłem Lb na Hita na pierwszym lvl. Kiedyś także z takimi runami starym Xinem zdjąłem 50% hp tankowatemu Jarvanowi.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Hah wszystko podobne do mojego tematu @up2x ale nikt mi nie odpisał . :( to może napisze tutaj i może to @top pomoże.Jakie są lepsze runy pod kryta dmg czy chance?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Crit chance są pod early - szansa na wczesne criticale

crit dmg pod mid/late - gdy zdobędziesz już jakieś itemy na crity

To już naprawdę zależy od preferencji. Według mnie jednak trynda mógłby wziąć crit dmg (jako iż i tak ma darmową szanę na crita), a gangplank szansę na crita.

wikmk9.jpg

Opublikowano

A runy mogą być takie ?:

czerwone-crit chance

niebieskie-crit chance

zółte-crit chance

duże-dmg

Co myślicie o takich?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Takimi runami(7zółtych :/) grałem na PBE gankplankiem pierwszy raz i miałem 28/8(chyba) i quadre :P.

@edit

Patrzyłem na stronie teraz

http://leaguecraft.com/runes

i full critic chance :20,25% i critic dmg 45,51% więc które bardziej opłacalne?Moim zdaniem na gp to critic chance ,a na trynde critic dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...