Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel - prawda na temat resetu

Szulco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, dobra. Za dużo się napracowaliśmy aby jeszcze teraz tracić nerwy na konkurencje, ludzi chcących oczernić serwer itd. Tak eq z navi, bug na kase - wszystko jest na tym serwerze ALE W WASZEJ WYOBRAŹNI. Ja nie mam czasu ani nerwów tego komentować, więc zaraz poproszę o zamknięcie tematu. Otworzymy go później w publikacjach.

Wszystkim normalnym życzymy miłej gry na serwerze, jak na razie jesteśmy zadowoleni z liczby

online :)

Cofanie na koniu oraz parę innych drobnych błędów naprawimy ( myślę, iż to normalne, że żaden serwer od początku nie jest idealny )

Pozdrawiamy

Rozpoczne od zacytowania slow tego Pana.

Ktory wpelni uwaza ze nie ma bugu na yangi co do eq z navi sie nie wypowiem ale nie zdziwilbym sie gdyby byla to prawda. :)

Wiec zacznijmy od tego bug na yangi byl nastepujacy wiele osob pisalo ze bug istnial za pomoca sztabek zlota tzn?

Kupujesz sztabke za 2kk sprzedajesz za 20kk ile w tym prawdy - nie wiem.

Natomiast zasmakowalem buga na yangi w Katakumbach do ktorych mozna wejsc bez posiadania 90 POZIOMU bez POTRZEBNEGO PRZEDMIOTU - ktory jest wymagany.

A tam??

A tam czeka na nas drop yang o ktorym nie sniliscie. :)

W przeciagu 15 minut na dwoch postaciach bijac mooby bylem wstanie zarobic juz okolo 800kk gdy od godziny 20:00 przed RESTARTEM do godziny 23:58 zarobilem tam lacznie z okolo 10kkk. :)

Tak wiec stad odpowiadam Wam na pytanie "JAK KOLES NA WOLAJ DA ZA BAMBUSA 5KKK???"

No wlasnie tak. :)

Drop yang oscylowal w granicach 1,6kk do 5kk.

PRZECIEZ TO JEST TAK BEZSENSOWNE ZE PLAKALEM ZE SMIECHU JAK TO WIDZIALEM. :)

NA POPRZEDNICH LOKACJACH DROP NIE WIEKSZY NIZ 150k. :)

Zacnie...

Administracja przedluzala date premiery serwera wielokrotnie a bledy sa tak MASAKRYCZNE ze wyglada on na sklecony WCZORAJSZEGO WIECZORU. :)

Masa przediotow ktore SA NIEPOTRZEBNE... PO CO MI RADA PUSTELNIKA I ZWOJ EGZO? Otrzymuje sie przeciez skille na P od sekretarki GM.

Fasolki... drop zwoju bogoslawienstwa... i wiele, wiele innych ZADZIWIAJACYCH RZECZY!

Forum nie dziala juz od dluzszego czasu jaki jest tego powod?

Teraz okazuje sie ze jeszcze TS nie dziala.

MOJA OCENA ZA PODEJSCIE TECHNICZNE DO SERWERA WYNOSI 1/10 - POJECIE ZEROWE.

A moje najgorsze przeczucie jest takie ze ten serwer za miesiac padnie i to nie z winy graczy ale z winy administracji ktora jak widze nie ma zadnego pojecia co wlasciwie robi na serwie - MASAKRA.

Zapraszam do dyskusji i prosze tematu nie zamykac serwer ma 2 dni ale nie mamy gdzie nawet po dyskutowac bo ani TS ani FORUM - NIE DZIALA.

Dziekuje za wyrozumialosc administracji MPCFORUM. :)

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...