Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Malzahar vs Orianna

Lajfys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orianna Dominuje wszystko :) Zajebisty Sup , AP mocne , Solo Top i nawet widzialem w jungli :P takze Orianne Bierz

Opublikowano

Polecam Orianne. Do ogarnięcia nie jest latwa lecz jest bardzo dobra. Solo top ogarnie,jungla także przy lekkich umiejętnościach oprócz tego dobry sup + mocne AP

Opublikowano

Kup orianne.

+ aoe skile

+ potężny dmg

+ shield

+ slow/speed

+ łatwa farma

+ dobry escape mechanizm

- trzeba pograć parę gier aby ogarnąć

Opublikowano

Ja gram nią od 3 dni i mogę powiedzieć, że w większości ją ogarnąłem - dalej popełnima błędy tyou, że rzuce na kolege kulke i jak ktoś mnie goni to rzucam W, żeby uciec, a tu nic mi nie da bo nie ma na mnie kulki xD tak samo z ulti, jednak kilka gier i można ogarnąć. Mam także malze i tylko 1 vs 1 jest mocny jak wpadnie więcej to już lipa ;/ A przeważnie właśnie od mid chodzi się grupowo. Orianna więcej zrobi dla teamu i także ma świetny burst. 3 dni temu także kupiłem Malze w tym samym czasie co ori i chyba go sprzedam. Niby mocny burst ale brak escape i skille 1 target są nie dla mnie. Jedno co w nim uwielbiam to pierwszy kill od 6 lvl jest pewniakiem :P oraz super farma, jednak ori też ma boską farmę ze względu na QWE + aa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...