Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 16 pkt Regulaminu.

Czlowiek Honoru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odnoszę się do Punktu 16 w regulaminie o dyskusjach na temat serverow. Mowi on o tym ze mozna zalozyc dyskusje dopiero 30 dni po starcie . Rozumie zeby uniknąć spamu , ale popatrzmy na to z innej strony .

Server startuje ma pare dni , a prezentacji niema , a chcemy na jego temat dyskutowac , wymieniac sie informacjami i opiniami

Niestety niemożna , a wedlug mnie jest to - . Poczatki serverow sa wazne , ludzie moga dac znac o bugach , problemach, i waznych informacjach dotyczacych servera . Przez te informacje ludzie oceniaja server i rozważają czy zagrac czy nie.

Prosił bym o dyskusje na ten temat.

16. Dyskusje na temat serwera tworzymy kiedy minie miesiąc od jego startu.

Opublikowano

Jak już chcecie dyskutować to prezentacje serwera są od tego.

A jak ich nie ma to załóżcie je...

PS. Forum serwera również od tego jest, gdyż ta wasza dyskusja jest zazwyczaj nie na temat i 90% postów to spam...

(tak wiem mam się nie bawić w moda etc, ale co mam napisać..?)

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Jak już chcecie dyskutować to prezentacje serwera są od tego.

A jak ich nie ma to załóżcie je...

PS. Forum serwera również od tego jest, gdyż ta wasza dyskusja jest zazwyczaj nie na temat i 90% postów to spam...

(tak wiem mam się nie bawić w moda etc, ale co mam napisać..?)

Po 1 załozyc Prezentacje tego server'a powinna byc zgoda zalozyciela info o nim itp .

A jezeli Forum server'a Jest wyłączone ?

Poza tym jezeli 90 porc to spam to Warnowac i tyle. Niestety taka rzeczywistosc małolatów.

Opublikowano

zgadzam się z kolegą wyżej :]]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Ten pkt. został stworzony aby uniknąć Publikacji i Dyskusji w jednym momencie po starcie. Dlatego też tak pozostanie, jak wiadomo nie każdy serwer jest w stanie działać 30dni.

Pkt. nie zostanie zmieniony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...