Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto zbanowane

areksss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a więc gdy nexon okolo 1 rok temu zbanował moje konto za hacki to stworzyłem sobie nowe konto ale grałem na nim na innym kompie. I tu moje pytanie czy jak zaloguje sie na nowym koncie na tym kompie co wyrwałem bana to te konto tez zbanuja ?

Jeżeli tak to jak sie przed tym zabezpieczyc ?

Opublikowano

Nie zbanują cię za to. Chyba, zę amsz IP ban. Czyli masz bana na kompa i na każdym koncie założonym na tym kompie będziesz miał od razu bana. Lecz jak się zalogujesz na koncie na którym grałeś rok na innym kompie to możesz widzieć bana. Ale po zmianie MAC nie będziesz go miał.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Diabeł co ty gadasz..

Jeśli ma bana na IP to się nawet na koncie nie zaloguje,a nie że bana wyrwie na każde.

Top.

Jeśli nie masz hacków to nie masz się czego bać.

Opublikowano

Diabeł co ty gadasz..

Jeśli ma bana na IP to się nawet na koncie nie zaloguje,a nie że bana wyrwie na każde.

Top.

Jeśli nie masz hacków to nie masz się czego bać.

Dobrze mówisz. Jeśli masz bana na ip to nie możesz się zalogować na ŻADNE konto na tym komputerze. Nexon mało patrzy czy ktoś ma multi konta więc możesz śmiało grać. Nie zbanują Cię jeśli nie masz hacków

Opublikowano

Witam mam pytanie a więc gdy nexon okolo 1 rok temu zbanował moje konto za hacki to stworzyłem sobie nowe konto ale grałem na nim na innym kompie. I tu moje pytanie czy jak zaloguje sie na nowym koncie na tym kompie co wyrwałem bana to te konto tez zbanuja ?

Jeżeli tak to jak sie przed tym zabezpieczyc ?

Przeczyść sobie kompa CCleanerem i wyczyść nim jeszcze rejestr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...