Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] 3 najbradziej znane/bugi/kopiowanie

KiemaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak dziś przedstawię wam bugi/kopiowanie danej rzeczy. Mam nadzieję że to nie jest zakazane:D

1. Otwieramy ekwipunek i wkładamy do niego np picie musi być 1 puszka. Otwieramy plecak i naciskamy prawym na tą puszkę nie puszczając prawego przycisku myszy szukamy puszki w liście plecaku. Wkładamy tam puszkę ona znika z ekwipunku a macie jeszcze napis klikacie na niego i postać wam pije:) Tak samo z mięsem Morfiną itd jest.

2. Kopiowanie magazynków broni itd. Musisz mieć kogoś do pomocy otwierasz jego plecak dajmy sobie że on ma tam magazynki do stanaga liczycie do 3 1,2,3 ty wyjmujesz mu to na 2/3 a on wychodzi na 3. I wchodzi i tak skopiowaliście magazynki. To działa że wszystkim.

3.Plecaki Trzeba mieć ubranie dajmy sobie Ghillie wyrzucamy plecak i nakładamy te ubranie po czym mamy plecak na ziemi i na sobie. Nie gwarantuję działania.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Polega ono a tym że masz strój tak? I musisz plecak wyrzucić pod siebie wybierasz ekwipunek schodzisz na sam dół i wyrzucasz. Teraz nakładasz ubranie i masz plecak na sobie i obok siebie.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Ja mam lepszy trik na ammo.

Po prostu zmieniamy ubranie,na obojętnie jakie, ważne aby była akcja zmieniania.

Uzupełniają nam się wszystkie magazynki jakie mamy w EQ do pełna, włącznie z tym który aktualnie mamy załadowany w pistolecie jak i w broni głównej.

/link poza MPC

Opublikowano

Zloty twoja technika jest też całkiem dobra. Lecz nieopłacalna magazynki ci się zapełniają a nie kopiują.

Dzięki za pozytywne komentarze:) Ehh i tak to żadne pocieszenie jak mam Global Bana :(

1326728565-U383707.png

Opublikowano

bag z namiotem

wkladacie co chcecie do namiotu zapisujecie namiot , wyciagacie wszystko co wlozyliscie , po resecie serwera w namiocie pojawiaja sie wszystkie itemy co wlozyliscie

baz na uzupelnianie amunicji

wystrzeliwujecie z magazynku wszystkie pociski oprocz 1 gdy zostanie wam jeden naboj przeladowujecie giwere, taki magazynek zostaje w plecaku i tak z kazdym magazynkiem musi zostac 1 naboj conajmniej , rozlanczacie sie z serwerem i wracacie potem nie koniecznie na ten na byle jaki i po wejsciu ponownie magazynki sa znow pelne.

bag na kopiowanie wszystkich itemow co sie posiada na sobie i w plecaku, nie potrzebna niczyja pomoc do tego mozna samemu robic

podam niebawem

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

errorice tyle że to nie jest opłacalne z 3 powodów

Musisz czekać do resetu. Co jest bez sensem bo są nawet co 8 godzin

Namiotu są częstymi atakami cheaterów. Tym bardziej że teraz jest DayZ Navigator.

Namiot zawszne jest niepewny można go okraść i to w dość łatwy sposób.

Co do 2 buga nie wiem na jakiej wersji go używasz bo działał na 1.7.2.4 a na 1.7.2.6 już mi nie działał.

Co do 3 buga to ja go podałem.... a ty teraz po prostu powtórzyłeś i pokazałeś to że nie czytałeś tego co napisałem.

Przeczytaj wpierw all i dopiero potem pisz.

Dodam że ten 3 bug który ty napisałeś to kłamstwo. Działa on na wszystkich rzeczach które da się np zjeść/użyć nie działa na: Broni, Akcesoriach, Magazynkach, Częściach do aut.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Wiesz podalem jakie znam a czy sa oplacalne czy nie , nie mi to dochodzic bo ja korzystam z baga 3 co chcialem opisac potem.

Gram na 1.2.7.6 aktualnej i dziala mi wszystko co opisalem , co wchodze na nowa mam pelne magazynki gloka oraz stanag sd

Co do buga 3 to twoj bug to jest na kopiowanie plecaka , wyrzucasz swoj i po zalozeniu stroju snajpera pojawia ci sie taki sam plecak na postaci jaki wyrzuciles ale pusty

I kolego puki czegos nie sprawdzisz to nie pisz ze to klamstwo zwlaszcza ze jeszcze nie opisalem jak to sie robi(wiec jakim cudem ty juz wiesz co chcialem napisac i ze to klamstwo jest). Bo jak lukniesz na moj profil zobaczysz ile mam pozytywnych wypowiedzi oraz ocen.

Blad ktory chcialem opisac wiazal sie z zbagowaniem wszystkiego co masz na sobie ,powieleniem tego wykorzystujac blad w grze.

Ale widze ze nie ma co sie dalej wypowiadac w tym temacie.

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zloty twoja technika jest też całkiem dobra. Lecz nieopłacalna magazynki ci się zapełniają a nie kopiują.

Dzięki za pozytywne komentarze:) Ehh i tak to żadne pocieszenie jak mam Global Bana :(

Widzisz ale jak gra samemu to lepiej tak niż w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...