Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak otworzyc Metina w oknie.

ConorMcGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

W dzisiejszym poradniku przedstawię jak otworzyć Metin2 w tzw. oknie.

I Sposób :

1. Wchodzimy do folderu Metin2

2. Tam mamy plik config. Klikamy na niego dwa razy .

3. Otwiera nam się okienko w którym mamy Display itd.

4. W prawym górnym rogu jest Window Mode. Zmieniamy z Fullscreen Mode na Window Mode.

II Sposób :

1. Otwieramy Metin2 .

2. Pojawia nam się okienko z Metinem .

3. Na dole po prawej stronie mamy zakładkę : Opcje . Otwieramy ja.

4. Wyświetla nam się okienko w którym mamy Display itd.

5. W prawym górnym rogu jest Window Mode. Zmieniamy z Fullscreen Mode na Window Mode.

Poradnik 100% napisany przeze mnie . jeśli był już taki to przepraszam ale szukałem i nie znalazłem .

Opublikowano

Poradnik po prostu boski...

Zapewne nikt nie wiedział przed twoim poradnikiem jak włączyć metina w oknie...

pozdro ^^

Odkrywca
Opublikowano

A

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.

Powiesz jak włączyć metina?Bo pobrałem i nie umiem!

Opublikowano

Początkujący nic nie wie, więc jemu to się przyda.

Poradnik dla Was, doświadczonych może być bezsensowny, ale dla newbie będzie przydatny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie piszcie postów typu " Za niedługo będziecie robić tuty jak włączyć komputer "

Przeciętny początkujący gracz Metin2 jest bardzo młody i nie jest tak spostrzegawczy jak wy Weterani!

Dla mnie poradnik nie potrzebny, lecz dla Amatorów Metin'a oczywiście odpowiedni.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pytanie co kliknąć jak chcem się wylogować, ponieważ nie widze nigdzie zapisz grę, a nie chcem stracić eq jak wyjde z gry, plisss odpisz.

Poradnik jak najbardziej przydatny dla tych co zaczynają gre w wieku 10-12 lat, a czemu tyle? Ponieważ gracz mający 13 lat już raczej wie jak zmienić rozdzielczość.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mam pytanie co kliknąć jak chcem się wylogować, ponieważ nie widze nigdzie zapisz grę, a nie chcem stracić eq jak wyjde z gry, plisss odpisz.

Śmiało możesz wyjść z gry poprzez wyjdź, bądź wyloguj. Stan gry jest zapisywany w Bazie Danych serwera ty ze swojej strony nie musisz nic robić aby ową grę zapisać.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Początkujący ,początkującym ,ale metin to też gra w której są ustawienia. Chyba że to jakiś 7 latek ,pierwszy raz ma zainstalowaną grę ; )

Opublikowano

Nie piszcie postów typu " Za niedługo będziecie robić tuty jak włączyć komputer "

Przeciętny początkujący gracz Metin2 jest bardzo młody i nie jest tak spostrzegawczy jak wy Weterani!

Dla mnie poradnik nie potrzebny, lecz dla Amatorów Metin'a oczywiście odpowiedni.

Zgadzam się.

Często pojawiają się komentarze że poradnik nie ma sensu, jednak dla nas osób doświadczonych pewnie że nie ma ale nowi gracze przeważnie mają ledwo 12 lat i im to się przyda gdyż oni nie są tak obeznani jak my. Jednak My też musieliśmy poznać grę samodzielnie ale także dzięki właśnie takim poradnikom.

Poradnik jest Ok.

/Nieregulaminowa sygnatura

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście. Jakoś gdy ja zaczynałem grać w metina to nie byłem debilem i wiedziałem, że jest coś takiego jak ustawienia.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeszcze czego kurwa... Niech Ci zdejmą sto, dadzą dodatkową rangę i napiszą o Tobie na stronie głównej + zostaniesz na zawsze zapisany na kartach historii mpcforum.

Początkujący gracze nie są debilami i szybciej znajdą ustawienia niż temat na tym forum.

Tyle w temacie, do kosza z tym tutorialem.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie mam metina pomóż :( !....

Tak jak up do kosza z tym poradnikiem... nawet 8 letnie dziecko wie co to są opcje i co się tam wybiera

Moim zdaniem poradnik dla trollu

Opublikowano

Genialnie ... !

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

Jezu miał chłopak dobre chęci, od jakichś TuTków trzeba zaczynać

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...