Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nissan Skyline R34 Nismo Z-Tune

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli zastanawia was na co stać tego Nissana, to obejrzyjcie ten filmik :

Filmik ma na celu zaprezentowania możliwości tego samochodu na 5 różnych sposobów. Ocena przyśpieszenia, prędkości maksymalnej i prowadzenia. Oraz opłacalności ceny i porównanie z innymi samochodami.

Dodam od siebie, ze ten Nissan ma przyśpieszenie godne Pagani Zonda Cinque, Sterowanie Sesto Elemento

:)

ps: Filmik nie jest mój więc nie wciskać mi czegoś takiego jak " NIE REKLAMUJ SIE NA YT, LOL ZAL WUT " i tak dalej ...

Opublikowano

Co jak co ale mnie ten samochód się podoba i jest na prawdę dobry,jeździłem nim i jestem zadowolony.Ma niezłe osiągi i jest zrywny,sterowności nie ma najlepszej ale jest dobra.Pewnie go sobie zakupię.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Auto królem nie jest, ale mam sentyment do niego z underground z częściami ultra raczej nie dorówna elicie na 100% ale może spokojnie siedzieć im na ogonie według mnie takie auto jest warte swojej ceny prawdziwa gratka oddaje te czasy co się jeszcze na ps2 grało auto bardzo chętnie bym kupil lecz królem nie będzie a zawsze warto mieć go w garażu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...