Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do sterowania wieloma ludzikami na raz

RavalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taki bot, dzieki ktoremu moge sterowac wszystkimi ludzikami na raz? Chodzi mi o to, ze jak, na przyklad, nacisne strzalke w dol, to wszystkie moje, powiedzmy, 5 charow idzie w dol albo ze jak wpisze jakis czar, to te 5 charow uzyje tego czaru w tym samym momencie?

Opublikowano

nie mega bomb tylko Magebomb ktory sluzy glownie do zalogowania sie kilkudziesiat postaci w jednym momencie i zabijajac ofiare zaznaczona przez lidera.

a on pewnie chce expic elfbot jest dobry do tego no ale na rl nie ma juz

Opublikowano

jeżeli chodzi ci o dokladnie to co napisales, to wystarczy ci autoit + controlsend i hotkeye

napisz tam w dziale, lub do jakiegoś codera który tam siedzi, bo ja niestety niemam czasu na wyjaśnienie ci tego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 pytaj ludzi ktorzy sie na tym znaja, ja siedze w elfbocie przeszlo pare lat, jest to Navigacja Elfbota. Robisz do niej skrypty i mozesz biegac na 10 postaciach, i jedna commanderowac reszte [ W tym przypadku 9 charow ]. Vis hury wchodza exani hur up, pisza siema jestem edzio, robia wszystko. Tylko trzeba umiec pisac skrypty:) ELO

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

boże, ogarnięty skrypt na follow nie zaszkodzi + nieprzerywany dostęp, do logowania kilkudziesięciu postaci , nie można na elfie zrobić tego , może na mage można nie wiem, nie sprawdzałem, chcesz ogarniętych skryptów ? pisz jak znajdę to Ci dam, etc. combo ue, combo sd, target ( lider ) wszystko można zrobić tylko trzeba chcieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...