Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivendel

jedi6667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera 21.09.2012r.

Mieli tyle czasu na usunięcie bugów, tyle razy przekładany start, pisali że to dla naszego dobra żebyśmy zaczęli grać na super dopracowanym serwerze bez bugów a teraz co??? Same bugi, brak możliwości kupienia KD już nie wspomnę o innych rzeczach, kto robił niby te beta testy, chyba teraz my je robimy, serwer dopracowany graficznie ale poza tym to cienko wyszło, w m1 jest kilku NPC ale do czego oni są tego chyba nikt nie wie,(może robią za choinki :D ). Ogólnie zawiodłem się, myślałem że po tak długim oczekiwaniu zagram na naprawdę dobrym serwie a wyszło trochę inaczej, zobaczymy jak potoczą się sprawy dalej.

Brak forum i podstawowych informacji co, gdzie i jak też robi swoje masą spamu w grze przez ludzi pytających czemu nie widzą EQ na starcie jak by nie można było od razu dać tego w kliencie, mniej może by było problemów gdyby plik pathera inaczej nazywał się i w spisie plików był by wyżej niż plik launchera, masa pytań "jak wejść do av1" i tym podobnych, brak forum to na prawdę spory problem dla tych co nie znają serwera.

Długo by wymieniać niedociągnięcia ale też możecie wypowiedzieć się na ten temat.

ps. Nobla temu co zrobił w pierścieniu teleportacji i innych jasno-żółte tło i białą czcionkę, nieraz trzeba się dobrze przyglądać żeby coś przeczytać ale zmienić to chyba nie problem na inny kolor.

Opublikowano

Byłem na początku wkurzony tym startem no dobra poczekałem i wkońcu wbiłem, wczoraj przed samym restartem nabiłem 107lvl na stronce mi pisze że grałem 15h i 17min odchodze z serwa na jakiś inny, a przez ten cały Rivendel straciłem aż 15h swojego życia.

NIE POLECAM SERWERA!

Jak oni nie mogą sobie poradzić z startem i z restartem serwera to co będzie później ?

Opublikowano

Mogliby zrobić prezke tutaj i zamieścić w niej informacje nt rivendelków, av itp itd.

Ja na serwerze jako pierwszy wbiłem 150 level, gdyż chciałem zobaczyć mape od 150 levela. Wbiłem i co ? Jakiś "black dragon" który respi się w kilku miejscach, na dodatek nic z niego nie droppi. Ani jednego metka ( no ludzie! 151 level mam i w fms + duchowa +9 latam... ) - myślałem, że podroppie tam trutki, jakieś stalki, cokolwiek.

Na dodatek z tych mobów leci tak mało expa, że nie wyrabiam -.-"

Mam nadzieję, że to poprawią, bo serwer fajny.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ludzie, o co chodzi? Włączam wyskakuje błąd że nie znaleziono "SpeedTreeRt.dll" sciagnalem to z dll-filles i teraz nic nie wyskakuje, uruchamiam jako administrator tez nic nie pomaga / mam windowsa 7

Dota 2 > Lol

Opublikowano

No to nie grajcie proste ja mam zamiar grać dalej i te wasze smuty ch*j mnie szczerze mówiąc obchodzą

jeśli Cię nie obchodzą to po co czytasz a tym bardziej komentujesz

Ludzie, o co chodzi? Włączam wyskakuje błąd że nie znaleziono "SpeedTreeRt.dll" sciagnalem to z dll-filles i teraz nic nie wyskakuje, uruchamiam jako administrator tez nic nie pomaga / mam windowsa 7

doczytałem na jakimś forum że trzeba skasować ten plik, pobrać nowy speedtreert.dll (wpisz nazwę w google i będzie kilka miejsc do pobrania) i go wkleić zamiast starego bo może być uszkodzony a pather go nie naprawia

Opublikowano

No to nie grajcie proste ja mam zamiar grać dalej i te wasze smuty ch*j mnie szczerze mówiąc obchodzą

To jest dyskusja, więc każdy może wyrazić swoją opinie na temat serwera.

Co do serwera, wczoraj po tej "konserwacji" się zawiodłem totalnie. Na początku admin pisał, że potrwa 20 minut, później już skoczyło do 30min, na koniec była już godzina, choć to i tak nie było prawdą bo trwała prawie 1.5 godziny. Jest to konserwacja, co za tym idzie... powinien serwer zostać naprawiony a oni jeszcze bardziej go zje**li. Nie działał npc na mapy 100+ itp, pisali, że będzie poprawiony drop yang wczoraj nic nie zrobili, dodane kd i rosy, działające forum. Wczoraj porozmawiałem z inksc@pe i powiedział, że nagle nie będzie na serwie rosek, kd będą dodane dzisiaj wieczorem oraz działające forum. Powiem szczerze, że nie wierze w to, że to kiedykolwiek będzie na serwerze.

Podsumowując na początku serwer mi się spodobał, zwłaszcza jak wbiłem 86 i dropiłem stalki. Teraz to mogę tylko powiedzieć, że serwera nie polecam.

P.S. dyskusje o serwerze zaczynamy po 30 dniach od startu.

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...