Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Borderlands

wentyl655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj zainstalowałem sobie Borderlands. Instalacja przebiegła bez żadnych problemów lecz gdy odpalam grę dźwięk się pojawia lecz nie ma obrazu...

Reinstalowałem grę dwa razy i nic nie pomagało zainstalowałem nowe sterowniki do karty i nic sie nie zmieniło.

Parametry Komputera:

AMD Quad-Core Processor A6-3420M witch Turbo CORE Technology up to 2.40GHz

AMD Radeon HD 6520G + 7670M witch 1GB Dedicared

6GB ramu

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

beznazwy2co.png

"Życie jest piękne, życie kurewskie!"

Opublikowano

Nie gram w t gr?ale sprawd na pudeku lub na oficjalnej stronie Borderlands, czy twoja karta graficzna wspacuje z t gr. Ja tak kiedy miaem, bodaje ze spore i wymiana karty graficznej pomoga :)

Gupie Polskie znaki na tapatalk...

Opublikowano

Właśnie się tego obawiałem.. Bo na opakowaniu jest logo NVIDIA o AMD nic nie ma :/ Czyli by rozwiązać problem i grać spokojnie w Borderlands muszę sobie wymienić grafike na NVIDIE....

beznazwy2co.png

Opublikowano

Monitor jest dobrze podłączony? Zmniejsz rozdzielczość.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Coś ty ja mam AMD i jakoś działa mi . Jest to piracka wersja ? Jeżeli tak to pewnie coś z plikami nie tak , jeżeli oryginalna no to nw . Spróbuj od nowa zainstalować :) .

@ Laptop ?

Może coś źle z rozdzielczością .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Oryginalna wersja i przeinstalowywałem ja już trzy razy. Hmm z rozdzielczością PROTOTYPE 2 chodzi elegancko a to nowa gra to dla czego Borderlands stawia problemy?

P.S. zmiana rozdzielczość ekranu poza gra nic nie daje :/

beznazwy2co.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...