Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze Skyrim

StolarCraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś roku posiadam grę The Elder Scrolls V: Skyrim wszystko świetnie działało. Po jakimś czasie niechcący nadpisałem sobie sav'a i musiałem zacząć od początku więc pomyślałem że w Workshopie na steamie pobawię się modami graficznymi i innymi. Dodałem mody na grafikę na bronie na wszystko co chciałem, lecz niektóre mody nie działały więc je odinstalowywałem. Z kąd wiedziałem że nie działają? Przez te niektóre mody nie włączał mi się skyrim. Właczałem grę klikałem "GRAJ" pokazywała mi się reklama firmy "Bethesda" i dalej mi się gra wyłączała. Po jakimś czasie nie grania z zainstalowanym modem który wyłączał grę postanowiłem znowu zagrać, odinstalowałem wszystkie mody jakie miałem zainstalowane i reinstalowałem skyrima, i teraz bez modów nawet mi się wyłącza. Czy wiecie o co chodzi błagam musi mi to działać. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

PS:Mogę nagrać filmik czy zrobić kilka screenów jeżeli będzie potrzeba.

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i DirectX. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...