Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bugowanie belek i zekomo szrapnela

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mozna bugowac belki w ten sposobik ze odpalamy 2 kompy na kazdym logujemy sie na swoje konto wchodzimy w skladnice i w tej samej sekundzie klikamy: na 1 kompie klikamy na armaty na drugim na belki nie zawsze to wychodzi ale mozna tak lagowac belki i armaty

szrapnele zekomo na 2 kompach mozna zlagowac wyposazenie elitarne klikamy na 2 kompach w skladnice NP: pistolety i wyposaz max zekomo podwaja wtedy ilosc wyposazenia nie wiem czy to prawda ale ktos zawsze moze sprubowac

pozdrawiam

Opublikowano

zaraz sprawdzę co do wyposażenia ^^ i armatek i ci powiem

zaraz sprawdzę co do wyposażenia ^^ i armatek i ci powiem

no i niestety nie działa to mam obok lapka z netem, staram się to robić w tej samej chwili ale mi nie wychodzi ;< może tylko mi tak

Opublikowano

to ja teraz sprawdziłem na klonowanie ekwipunku i armatek ale nie działa ;< potem u handlarza chciałem kupić 60 armatek w tym samym czasie po 30 na pc i lapku ale lapek reagował wolniej ;< i nie dało rady

Opublikowano

dobra ja wam coś podpowiem bo uważasz mnie za sępa to wiec wystarczy jeden komputer i dobre łącze internetowe i zamiast to na dwóch kompach to robisz to w dwóch kartach(logujesz się na konto,wchodzisz do składnicy i otwierasz ją jeszcze w drugiej karcie) i wtedy możesz to synchronizować pewnym programem i wychodzi tak jak powinno. A jaki to program to sobie poszukajcie, istnieje też program na którym się logujesz na konto i automatycznie nim dopisujesz wyposażenie potrzebne do produkcji kulek.

Jest jeszcze jeden sposób czyli blokowanie akcji i jej powielenie i poszczenie jej dalej w tym samym czasie i są do tego łatwo dostępne programy którymi można to zrobić to znaczy nawet tym samym można co przy tych kartach.

*I*LOVE*WIDZEW* jak nie wierzysz że istnieje program automatycznie to robiący napis do mnie na gg

Opublikowano

Witam was wszystkich widze że kłócą się tu dwie wielkie siły i nie mogą się pojednać.Moim zdaniem bugi z szrapnelami i belakmi nie działają a jeśli tak to niech ktoś to udowodniu bo ja mam bardzo szybkiego neta i mi nie wychodzi

Opublikowano

Witam was wszystkich widze że kłócą się tu dwie wielkie siły i nie mogą się pojednać.Moim zdaniem bugi z szrapnelami i belakmi nie działają a jeśli tak to niech ktoś to udowodniu bo ja mam bardzo szybkiego neta i mi nie wychodzi

na belki trzeba miec 2 kompy :)

Opublikowano

a moze zrobicie jakies ss albo filmik ;p

a co do rafala i love widzew on pomagal gdybys widzial wczesniejsze tematy to robil talenty za free :)

i czy banuja za armatki ??

Opublikowano

a moze zrobicie jakies ss albo filmik ;p

a co do rafala i love widzew on pomagal gdybys widzial wczesniejsze tematy to robil talenty za free :)

i czy banuja za armatki ??

robil ale teraz na kulki z wami niechce sie podzielic :) ja na armatki nie mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...