Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sępy a gracze

*I*LOVE*WIDZEW*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sa ludzie co znaja buga na szrapnele ale sie niechca podzielic hmm moze wcale nie wiedza jak to robic a poprostu chca na tym forum grac kozakow ja NP: rafal5454 woli sepic inne bugi niz podzielic sie tym co sam posiada jesli je ma, a nawet jesli ma to moze robic jak ja nie podaje buga ale pomagam kolega robic taslenty a ze sam to robie to co innego bo tak naprawde nie wiemy na kogo mozna trafic moze to jakis szpieg BP :) bo jak wiemy oni nie potrafja sami rospracowac buga tylko trzeba im powiedziec co i jak i jak to dziala jesli chcecie pomagac gracza to pomagajcie a nie sepicie lub kantujecie kazdy chce cos osiagnac a ze w kazdej grze sa bugi to wina programistow ze nie umieja sobie z tym poradzic przepraszam za bledy. ale taka jest prawda sepow jest pelno ale normalnych graczy juz nie ma jeden na sto graczy podzieli sie czym a reszta trzyma tylko dla siebie

pozdrawiam

Opublikowano

Powiem Ci jedno jak byś miał do wyboru takie coś jak czyli znasz bugi ale nie możesz ich podawać a jak podasz to już nic więcej nie dostaniesz to co byś wybrał dzielił byś się wtedy tak? Nawet moje posty tutaj są pod kontrolą osób które korzystają z tego źródła co ja więc to nie jest takie proste jak sobie myślisz. A że nie robię to dla tego że Radni mojego źródła mają wgląd do naszych komputerów(czy widzą wszystko). Ja już raz ryzykowałem i ja z początku też tu robiłem talenty, ale niestety Rada od górnie mi tego zakazała i teraz mam już ograniczone prawa w moim źródełku.

Opublikowano

Powiem Ci jedno jak byś miał do wyboru takie coś jak czyli znasz bugi ale nie możesz ich podawać a jak podasz to już nic więcej nie dostaniesz to co byś wybrał dzielił byś się wtedy tak? Nawet moje posty tutaj są pod kontrolą osób które korzystają z tego źródła co ja więc to nie jest takie proste jak sobie myślisz. A że nie robię to dla tego że Radni mojego źródła mają wgląd do naszych komputerów(czy widzą wszystko). Ja już raz ryzykowałem i ja z początku też tu robiłem talenty, ale niestety Rada od górnie mi tego zakazała i teraz mam już ograniczone prawa w moim źródełku.

gadaj co chcesz ale moje zdanie jest takie 0 pomocy dla ciebie tak jak ty to robisz a gadki o dostepie do kompa zosta ulomnym nie ludzia co uzywaja pewnej czesci ciala

Opublikowano

gadaj co chcesz ale moje zdanie jest takie 0 pomocy dla ciebie tak jak ty to robisz a gadki o dostepie do kompa zosta ulomnym nie ludzia co uzywaja pewnej czesci ciala

podpinam sie pod tematem, wszelkie bugi i sposoby na np. szrapnele są wobec znane niewielkiej elicie, która za zadne skarby nie zdradzi jak to zrobic formalnie... Ostatnio koles na czacie mi napisał ze ma czym walczyc bo kazdy łacznie z nim ma na statku 30mln szrapnela kazdy i wa to w nosie... Pytanie: Pewnie wszyscy kupili jak były kiedys tam na targu ?

Myślałem ze wszystkim zależy za oszwabieniu BP a nie na dawaniu ochłapów jak sie ktos dopomina, lub najlepiej wystawic sposób na Alle za niezłą kase, który to sposób cudownie przestaje działac po jednym dniu.. Porażka, jak na razie wszystko co chciałem mam z tego forum, a co chciałem wrzucić, juz tu było. Gdybym miał sposób na bugowanie kul napewno bym dał na All, bo mam w nosie niuanse ze ktos sie nachapie a reszta niech dziaduje i skamle, a potem na morzu sie cieszy, cienka d... jeden z drugim ze ma czym strzelac, taka jego przewaga, ze ktos dał mu sposób i poinstruował, a biedny nadal nic nie wie i bedzie uciekał na jedynki... A BP frukta spija i banuje tych biedniejszych, bo powszechnie wiadomo ze kto inwestuje, mimo ze buguje i tak bana nie dostanie, chyba ze permamentnie gra na nosie BP... Amen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...