Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Staty

HWSDestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czemu nie aktualizują na stronce CA accolades ?

sprawdzam codziennie i mam nadal tyle samo ;/ czy jest tak że jak kille i deady liczone są na rec rules to i multi i inne nie liczone są do ogólnych ?

i jeszcze jedno pytanie czy jest taka możliwość ściągnięcia samego haka tylko jednego

chodzi mi o no recoil

Opublikowano

Od ostatniego update jest wiele bugów m.in. zabicia i zgony liczą się do rec rules czy ten który podałeś. Nic się teraz nie aktualizuje lub źle się aktualizuje.

Co do hacka jest taka możliwość ale musisz dobrze poszukać bo zwykle takie hacki są złączone z innymi.

Opublikowano

Dobra dzięki

a nie oriętujesz się kiedy będzie update ale taki który wszystko naprawi ? albo Nexon polezie na łatwiznę i wszystko będzie na rec leciało ;/

bo od tego czasu co leci na rec i nie aktualizuje accolades to ja wbiłem tyle unb+ i innych że wstyd latać z jednymi takimi samymi statami ;/

Opublikowano

Zapewne naprawią to podczas najbliższego patcha, który będzie tradycyjnie gdzieś pod koniec miesiąca, ale znając Nexoan wcale nie byłbym taki pewien czy to wtedy naprawią ;<

Trzeba czekać.

Opublikowano

Dobra dzięki

a nie oriętujesz się kiedy będzie update ale taki który wszystko naprawi ? albo Nexon polezie na łatwiznę i wszystko będzie na rec leciało ;/

bo od tego czasu co leci na rec i nie aktualizuje accolades to ja wbiłem tyle unb+ i innych że wstyd latać z jednymi takimi samymi statami ;/

Muszą to naprawić przy najbliższym update. Jeśli nie to znów będzie się ciągnęło przez 2-3 miechy...

Opublikowano

Pff to już się zaczyna robić po****e !

Po jakiego c**a robią tyle tych eventów ? jak było z tym + 200 EXP na serwach ?

zapomnieli, mieli to gdzieś w środę na pewno jak będzie jakiś Up w sprawie SvS to też coś zrąbią

Cały Nexon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...