Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien dylemat z KU

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie naszlo mnie pytanie nawet dziwne na jakich lvl powinno sie mieć skile czyli np na 30 lvl skil m2 albo na 40 skil m3 ? No nie wiem jest jakos to opisane :) ?

sygna.png

Opublikowano

Wiesz co to wszystko zależy od yang,znajomości gry,czasu jakiego poświęcasz na grę.

Ja pierwsze G na globalu wbiłem na 73lv.

na lv 30/40/50

pierw robiłem eq bo co ci po skillach jak masz słabe eq

różnie to bywa

czasem się widzi 40 ze skilami g/p a czasem z m1

Nawet na s10 był typ co na 92lv miał aure na m8 i jakoś ten lv wbił

skille to nie wszystko

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie ma tutaj żadnego przymusu co do jakości skilla na danym poziomie. Możesz mieć 90 i skille m1, a możesz mieć 35 i 2 skille P.

Robisz jak ci się podoba, najlepiej mieć 1 KU codziennie przygotowane na przeczytanie, jak wiadomo co 24h.

Staraj się codziennie czytać, nie musisz koniecznie expić. Zatrzymaj się na 35 i wbij te skille na poziom G, przecież nikt ci nie każe expić. Lepiej pakować w skille i potem expić, bo cieżko na wyższych lvlach w te skille iść, bo jak wiadomo potrzeba czasu, a nie yang czy innym dodatków.

Opublikowano

ja na swoim surze 39 lv , mam mroczny kamien na M4 i eq +9 . Jesli grasz postacia , dla ktorej KU sa tanie to rob kiedy chcesz skille ;) jednak natomiast gdy wojem , aura drozsza jest to najpierw zajmij sie eq a potem skillami . Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...