Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] AV2 i pierścień teleportacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Kiedy chcę się przeteleportować do av2 za pomocą pierścienia teleportacji, to zamiast do av2 przenosi mnie gdzieś w prawy górny róg atlantydy v1. Kiedy edytuje movering w quest i przy kordach do av2 wpisuje różne inne, które znalazłem na forum to i tak zawsze przenosi mnie w identycznie to samo miejsce. Nawet jak wpisuje tam 1 , 1 i zapisuje, to i tak przeniesie tam ;/. Kiedy zmieniam nazwę w tym quescie atlantydy v2 na inną, np. atlantyda v2-początek, to w pierścieniu teleportacji dalej pisze Atlantyda V2 zamiast tamtej nazwy. Darowałem to sobie, bo myślałem, że atla v2 nie działa poprostu i chciałem edytować tp do av2 na tp na koniec av1, wpisałem oczywiście poprawne kordy na koniec av1 (przeteleportowałem się inną postacią do postaci, która była już na końcu av1 i wpisałem te kordy, które się pojawił na chacie), a co się okazało i tak przeniosło mnie tam gdzie na początku pisałem (prawy górny róg av1). Nie wiem co na to poradzić ;/. Tak jakbym zły quest edytował czy coś, ale to jest chyba dobry. Nie wiem co robić ;/.

Proszę o szybką pomoc i z góry thx!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Miałem podobny problem :). Udało mi się go rozwiązać nie pamiętam dokładnie jak. Daje Ci kordy które u mnie działają poprawnie :). Mam nadzieję, że u Ciebie również będą działały.

pc . warp ( 153600 , 1203200 )

Opublikowano

UP:Nie działa. Pisałem, że nie ważne co wpiszę w tych kordach to i tak przeniesie w prawy górny róg atla v1 ;/!

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Odkryłem, że nawet jak usunołem quest move_ring to i tak pierścien teleportacji działa i normalnie przenosi!!! A to chyba oznacza, że inny jakiś quest odpowiada za pierścień teleportacji i dlatego cokolwiek zmieniłem w tym quescie to i tak było tak samo. Ma ktoś jakiś pomysł?

Problem naprawiony. Edytowałem nie ten move ring co trzeba. Tylko teraz mam taki problem, że moby w av2 nie mają nazwy, ani lvl i nie dają wogóle expa. Co z tym zrobić?

UnStoppable / Arkitev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...