Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szymek111

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL za co dostałem bana za to że wstawiłem hacka i ktoś powiedział że w tym jest wirus a mi nic nie wyszukało i działał i wstawiłem plik na virustotal,i zamknęłem temat??.....

A pozatym nie wiem o co ci chodzi że wykorzystuje range do własnych celów.Niby co robie?To nie było umyślne.

Chce ub

Opublikowano

Wiem ze to nie mój ban ale wredna ma rację. Ja sam nie sprawdzalem tego pliku ale wirusy są. Szkoda bo cię lubialem

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Macie sprawdzcie sobie wszyscy czy to był powód do dawania bana ??

http://www.mediafire.com/?xsxvdygayqnhhdp

Może jeszcze myślałaś że to keylogger?? Jak to nie ja robiłem tylko ludzie z hiszpani ....

Opublikowano

w sumie trojan więc key... Jak chcesz jakoś odbanować konto to może pisz na pw do Lorda albo Mańka, bo ci piszący tutaj raczej stoją na swoim

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

To powiec tak : czemu najpierw pisałeś że działa a w ostatnim poście napisałeś że dziękujesz za odpowiedź która brzmiała że hack nie działa?

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Sory, ale on mówi prawdę, każdy cheat zawiera złośliwy kod.

W cheat'ach counter-strike, każdy cheat zawiera trojana, sami sprawdźcie.

Cheat musi "wkraść" się do plików gry, i wykrywa go jako trojana.

Transformers.jpg

ExMod Counter Strike | ExMentor

Opublikowano

no tak, wiemy. Przynajmiej ja wiem. Ale przeczytaj mój poprzedni post i zastanów się czemu tak napisał a najlepiej zajrzyj to tego tematu i poczytaj posty.. Pozatym od kilku dni był jakiś inny, nie odpowiadał... w sumie nie było z nim kontaktu

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Tak wiem 5%

Ale 90% cheatów ma wirusa to normalne

A czy był tam keyloger bo pewnie o to się rozchodzi

to niech codersi sprawdzą chyba od czegoś tu są a sprawdzenie tego to 5/10min roboty

Pewnie nikt z was tego nie sprawdzał wiec radze to sprawdzić niż banować być może niewinną osobe.

@

Dam wam przykład nie z cheatem tylko z plikiem clineta metin2 dokladniej "metin2clinet.bin"

też wykrywa trojany i jakoś globalne serwery .PL/.SG oznajmiły że to jest nieszkodliwe,jest to błąd w budowie

Nie każdy trojan oznacza keylogera.

Wiec ja proponuje aby jakiś coders to sprawdził.

@Down ja za nikim nie jestem tylko proponuje aby to zostało sprawdzone bo banowanie bez dokładnego sprawdzenia jest dziwne,bo może tam niczego nie być

@a ten ostatni post niczego nie mówi zresztą zostawię to bez komentarza

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tak wiem 5%

Ale 90% cheatów ma wirusa to normalne

A czy był tam keyloger bo pewnie o to się rozchodzi

to niech codersi sprawdzą chyba od czegoś tu są a sprawdzenie tego to 5/10min roboty

Pewnie nikt z was tego nie sprawdzał wiec radze to sprawdzić niż banować być może niewinną osobe.

@

Dam wam przykład nie z cheatem tylko z plikiem clineta metin2 dokladniej "metin2clinet.bin"

też wykrywa trojany i jakoś globalne serwery .PL/.SG oznajmiły że to jest nieszkodliwe,jest to błąd w budowie

Nie każdy trojan oznacza keylogera.

Wiem, że 5%.

Ale gdzie tutaj do cholery są GM/Admini? Temat to jeden wielki spam, niektórzy po 15% powinni wyłapać a temat stoi. Szymek, radzę Ci odwołać się na PW bo tutaj wiele nie ugrasz, taka prawda.

Co do tego, to nie wiem czy grupa MCT stoi w miejscu czy coś. Jest ich tylu: 17QlA.jpg

To poproszenie jednego o pomoc nie zaszkodzi, a może ukaraliście kogoś niewinnego.

Pisałem już do M@ nka do Lorda i co?Nikt nie odpisuje tacy są admini w dupie za przeproszeniem to mają

Mistrzu, to że Ci nie odpisali po jednej godzinie, dwóch czy trzech to nie znaczy że mają Cię w dupie. Oni mają życie realne, napisz do kogoś kto jest online :)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...