Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji i spekulacji o MU 2

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Postanowiłem stworzyć temat o Mu 2 , temat do dyskusji a raczej do spekulacji , gdyż gra jeszcze nie wyszła.

Webzen co raz to przesuwa termin prezentacji gry. W tym momencie jest zapowiedz na początek roku 2013.

Gra będzie się opierała na silniku graficznym Unreal Engine 3

Potwierdzona została natomiast informacja o pełnym 3D nowej produkcji opartej na silniku graficznym Unreal Engine 3 co zapowiada przyzwoity poziom grafiki przy rozsądnych wymaganiach sprzętowych.

Gra Mu Online za czasów swojej świetności została okrzyknięta najbardziej shackowaną grą ,czyli idealna gra na Nasze forum , czy druga część będzie taka sama jak pierwsza ? Czy równie dobrze przyjmie się na MPC , to okaże się już w 2013 roku.

Tymczasem zapraszam do oglądnięcia kilku trainerów i do aktywności w dziale ;)

Pozdrawiam Wszystkich.

394591421101183179764.jpeg
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba w takim razie przeanalizować inne produkcje takie jak archlordy, sun czy c9. Jeśli serwer będzie budować ten sam team, który zajmuje się obecnym MU to raczej niewiele się zmieni w kwestii oszukiwania :E

Poza tym zaczęli implementować elementy unreala do ex700 (w tym przypadku interfejs). Jeszcze trochę i będą po prostu aktualizować kolejne moduły w oparciu o u3 zamiast robić mu2 ^.^

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Osobiście wołaj bym żeby stworzyli "dwójke" ,niz

mieliby robić właśnie to co piszesz. Przede wszystkim chciałbym w końcu ,aby mu online opierało się na jakiejś fabule

Opublikowano

Przecież cały czas ma fabułę. Niestety niewiele osób o niej wie. Na początku chodziło o złego boga- Kundun'a (kolejno Blood Castle, Devil Square, Crywolf Event, Kalima). Dalej to season 5 wraz z Fortress of Imperial Guardian (nie wiem o co w nim konkretnie chodzi w oparciu o fabułę), Dobule Goer w którym potwory próbują wedrzeć się do świata wojowników MU pod postacią ludzi. No i dalsze eventy też w większym lub mniejszym stopniu fabularne.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

No nie rzuca się od razu w oczy.

Mam nadzieje , że w "dwójkę" pchną świeżość , bo na drugim filmików od razu widać SM'a w GS'ie.

Opublikowano

W MU Online nie grałem, ale na gameplayach bardzo mi się podobała. Jak wyjdzie MU 2 na 100% zagram :)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

No nie rzuca się od razu w oczy.

Mam nadzieje , że w "dwójkę" pchną świeżość , bo na drugim filmików od razu widać SM'a w GS'ie.

To jest Dark Lord :E

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Tak skille o wiele bardziej pasowwały mi do DL'a , jednak pod koniec zdawało mi się , że to SM przez ten set

Opublikowano

To jest Dark Lord :E

Na 1 movie mamy SMa w Legu kochani :)

SM ma tak kłaki zaczesane ;) DL ma na koronie..

Opublikowano

Głupoty gadasz, CS ma się dobrze :E

Gdyby tak było z MU to chyba nikt by już nie został gdyż właściwie znaczna większość dawno z tą grą skończyła. A tak jest możliwość powrotu przynajmniej części.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nieciekawa wiadomość dla fanów gry Mu Online.

Na największych koreańskich targach gier - g star 2012 w tym roku brak jakichkolwiek informacji o Mu 2.

W tamtym roku Webzen zaszczycił Nas kilkoma informacjami o tej grze, w tym roku nic.

Premiera jest wciąż przekładana z daty na datę.

Nowy serwer Mu Online - yggdrasil nie wypalił, działa oczywiście ale znikło wszystko co najlepsze w mu. Teraz tylko afk, brak handlu.

Zostaje Nam tylko z niecierpliwością czekać na drugą część gry.

A tymczasem Panowie i Panie , udzielajcie się, przekazujcie swoje uwagi, jeśli macie problemy z grą piszcie!

Z Waszą pomocą musimy jeszcze rozwinąć ten dział.

Wszelkie uwagi możecie zgłaszać mi na pv, może macie jakiś pomysł na konkurs?

Piszcie, a na pewno docenię Waszą prace.

Pozdrawiam Majkel

Opublikowano

Bardzo dawno grałem w mu, jednakże ta gra, przyniosła bardzo dużo zabawy, równie fajnie gra się z kolegami.

Np Ja gram DW, kolega DK, inny gra MG itp.

Gra na prawdę mi się podoba, jeżeli jeszcze nie zagraliście, serdecznie polecam.

Mam też nadzieję, że Mu2 nie zmieni całkowicie pierwszej części gry. Chodzi mi o to, żeby gra miała taki sam klimacik jak część pierwsza.

Jednakże zawsze MU będzie jedną z najlepszych gier jakich grałem.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak będzie ta grafa i,skille , i potwory to idę do banku i przelej im oszczędności życie :)

(42,38zł :P)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie prawda marek1078 wystarczylo miec dobre eq i skill i kazdy mial szanse Mg mial ten plus ze jego AS byl nieziemski jak Sm tylko trzeba umiec grac i dobre itemki dobra ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

W MU się kiedyś grało.

Jeżeli robią/wydadzą MU2 dla zysku to nie wydaje mi się aby dużo na tym zarobili, aczkolwiek fajny pomysł tylko że grafika się aż tak zmieniła że w ogóle nie przypomina starego MU od Webzena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...