Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Darius i Xin

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej nie dawno kupilem Xina i fajnie mi sie nim gra nie dokonca wiem co mu kupowac wiec biore tak buty bereska te 2 skrzyzowane miecze nie pamietam nazwy lodowy mlotek miecz nieskonczonosci plemienna i ta tarcza co daje 300 hp 10 szybkosci zaklecia 75 pancerza.. dobrze go buduje ?;x

Prosze o pomoc z tym..

co kupic na Xina i co na Dariusa i jak mozecie to nazwy po polsku ^ ^ oraz dariusa jeszcze nie mam ale zamierzam go kupic pozostac przy tym wyborze czy kupic kogos innego ?

Opublikowano

Gram Dariusem i korzystam z takiego buildu:

Buty +3potki,Berserkery,Lodowy młot,Krwiopijca,Ostrze Nieskończności lub Plemienna zbroja, (Powtórka lecz tym razem co innego), Gra się pewnie skończy a jeśli nie to wszystko zależy od tego z kim grasz. Coś na magię/dmg/defa.

Maksujesz kolejno:

Q,w,e,q,q,w,q,q,w,w,w,w,e,e,e,e no i kiedy tylko możesz R

Ja tak maksuję i jeszcze Darkiem nie miałem stat na - No chyba, że 2 team nafeedowany ;f

Opublikowano

mam 3000ip brakuje mi troche do Dariusa dziekuje za te bulidy ale moze mi ktos jeszcze do Xina podac?

Farex znasz polskie nazwy ? ja zawsze na pl grale i nie ogarniam zbyt wiele z tych nazw ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...