Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gracze w lolu

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;) Mam pytanie czy każdy gracz powinien wybrać sobie jedną linię ,tylko na niej siedzieć i ćwiczyć np. topa czy może ogarnąć wszystkie linie i posiadać postacie wyćwiczone do każdej linii ?

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Jeżeli masz ranked team możecie takie coś zastosować. Najlepiej takie coś zastosować.

Lecz jeśli grasz solo to nie ma sensu, bo ktoś ci może picknąć to co ogarniasz i co wtedy?

Opublikowano

jak ogarniesz jedną linię to idzie o wiele lepiej niż co mecz grać na innej pozycji.

możesz grać drafty gdzie się pickuje solo jungle itd. i tam najlepiej ćwiczyć ("przygotuje" Cię do rankedów chyba że już grałes i masz 30lv)

Opublikowano

A jak myślisz?, na rankedzie nie zawsze uzyskasz danego lane'a, a im wiecej pozycji/champów masz wyćwiczonych, tym lepiej.

Opublikowano

Okey dziękuję za udzielone odpowiedzi ;) Pozdrawiam

32zug69.png

Opublikowano

To zależy od elo, bo na niskim elo nie masz cos tak grać, bo zawsze się ktoś znajdzie kto Ci picknie. Nie masz 1st picka? To nie licz za bardzo na żądaną pozycję - takie moje zdanie :) możesz ćwiczyć jedną bardziej, ale ogarniać musisz każdą :)

Ja mam tak samo. Preferuję na zmianę - czasem mid, czasem top, ale potrafię się przystosować i zagrać wszystkim co potrzeba.

Gold Member

nvm

Opublikowano

lepiej cwiczyc jedna linie pisze sie ze jestem supportem itp , team nie powinnien picknac za ciebie postaci jaka ty chcesz chyba ze masz trolli

Takich ludzi nienawidzę.

Jak ja jestem pierszym pickiem to nie obchodzi mi że ostani "i said first", tylko pickuje co mi się podoba. To nie jest "kto pierwszy powie ten lepszy".

Każdy pickuje to co team w danym momencie potrzebuje. Możecie się ew. umówić kto gdzie idzie ale nie że jak ktoś Ci picknie to co Ty chcesz to nazywasz go trollem i flamujesz.

Opublikowano

Przez rok/dwa graj wszędzie, na każdej lini każdym championem a później wyrób sobie swóją ulubioną pozycję i ćwicz na niej.

Opublikowano

@UP Bo ty poprostu jestes za głupi żeby to ogarnać.. Jeśli ktos pisze ze idzie np. jungle to sie mu oddaje jungle, bo napisal pierwszy i jest na tej pozycji najlepszy, a nie potem ktoś taki jak ty pickuje co mu sie podoba wez ty rankedow nei graj bo ludzi wkurwiasz... Zwykle mam tak, ze jak ktos taki jak ty pickuje cos, co bylo juz zaklepane przez kogos innego daje tam dupy strasznie

@topic

Ja osobiście mam wyćwiczonych po 5-6 championow na kazda linie i moge isc wszedzie praktycznie wszystkim, ale musisz przy tym znaćtakże country, bo jesli ktos picknie np. olafa to nie bedziesz sie z nim bil irelia...

Lepiej miec duzo lane w zanadrzu, bo nigdy nie wiesz co cie czeka

Opublikowano

Okey ponownie dziękuję ;) to biorę się do oganiania xD

32zug69.png

Opublikowano

@UP Bo ty poprostu jestes za głupi żeby to ogarnać.. Jeśli ktos pisze ze idzie np. jungle to sie mu oddaje jungle, bo napisal pierwszy i jest na tej pozycji najlepszy, a nie potem ktoś taki jak ty pickuje co mu sie podoba wez ty rankedow nei graj bo ludzi wkurwiasz... Zwykle mam tak, ze jak ktos taki jak ty pickuje cos, co bylo juz zaklepane przez kogos innego daje tam dupy strasznie

@topic

Ja osobiście mam wyćwiczonych po 5-6 championow na kazda linie i moge isc wszedzie praktycznie wszystkim, ale musisz przy tym znaćtakże country, bo jesli ktos picknie np. olafa to nie bedziesz sie z nim bil irelia...

Lepiej miec duzo lane w zanadrzu, bo nigdy nie wiesz co cie czeka

A co mnie to obchodzi że ktoś napisał wcześniej ? ja też jestem w jungli najlepszy więc jakim prawem mam mu oddawać tą pozycje ? i mylisz się, to nie jest kto pierwszy ten lepszy. Pierwszeństwo ma ten kto jest wcześniej w kolejce wybierania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...