Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CombatArms nie chce działać

arturryzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , wczoraj normalnie grałem jak co dzień po 40 min w combata ale jak wszedłem dziś niedawno na kompa i włączam combata .

wszystko ładnie tylko że jak już hack shield się włączy to wyskakuje mi całe biały ekran a ten gostek co biegnie jest cały czarny

potem gdy on znik combat sie wyłącza

wczoraj grałem normalnie

p.s stery nanjowsze wgrałeem service pack3 wgrałem i nic mam 3 GB ramu i windows xp 32 bit service pack 3 karta :Nvidia 8400GS Asus

procek : dual core 2,4 ghz

Let's play....

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę.

Pomóc może też podmiana pliku Engine.exe na nowy, tutaj masz mój jbc:

Download:

http://speedy.sh/vGBEB/Engine.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/file/56d6d42da04dd96034c6b2e459e5803c9f18135f879421974cbbdc694bd67223/analysis/1348344879/

Chociaż mówisz, że ekran jest cały czarny, może zaaktualizuj sterowniki do karty graficznej i DirectX ;x.

Opublikowano

Zaaktualizuj jave, przeczyść kompa CCleanerem i/lub odkurzaczem i zrób reinstall combata

Opublikowano

tylko dziwne jest to że wczoraj jeszcze grałem i było spoko ;/ mam tak jak on na filmiku

mam jave 7 ... directa nwm

robiłem reinstall pare razzy i nic ;/ prosze o pomoc !!! błagam !

Let's play....

Opublikowano

Eh... To wina wirusa jak masz tak jak na filmiku. Mój kumpel miał identycznie. Ściągnął mafie II i mu się wgrał 2 antywirus, który był "fałszywym antywirusem". Nazywał się Live Security Platinium. Z jego usunięciem mój kumpel ma problem do teraz (a już 2 tygodnie ma wirusa), potrafi go tylko wyłączyć ale usunąć nie da rady. Jest jakiś sposób na pewno. Na you tube jest pełno tylko mu się nie chce robić. Mówie ci to jest wirus raczej. Albo może być tak jak piecu powiedział. Odpowiedz, to zobaczymy co podziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...