Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] klasa i broń

mysza123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda klasa jest dobra na swój sposób, pooglądaj filmiki na youtube każdej z klas i wtedy zobaczysz "co się z czym je" :D

Ja osobiście gram assaultem, ponieważ lubię biegać po całej mapie i raszować przeciwników. Mam jeszcze inżyniera, czasem jak mi się znudzi assault 22lvl to wbije podexpić inżyniera.

Co do broni to dla assaulta: aek, scar L, famas, aug

Dla inżyniera: mp5, mp7

Dla medyka: mg36

Dla snipa się nie wypowiem, bo nigdy nim nie grałem ale podobno m95 i l96a1 jest dobre.

Opublikowano

Jest Medyk jest pompa :D

Snajperzy uciekają z dachów, masz apteczki, dużo ammo, ziomki przy tobie moga sie respic hmmm....

Jest po prostu ta klasa nie zastąpiona. Polecam

OndteAw.png
Opublikowano

Medyk jest najlepszy!

Zabijasz kilka osób zostaje Ci 10hp idziesz za ścianę rzucasz apteczkę i masz full hp!

A broń najlepsza to mg36 w zestawie BRUTUS.

I do tego w mg36 nie jest źle z amunicją!

Więc medyk RLZ!

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Medyk kozak !!!

MG36 lub M249 SAW w którymś z zestawów i kosisz wszystko :) Z M145 jest taka pompa że masakra tyle że trudno wygrać :/

Opublikowano

Mechanik przyjdzie ci taki medyk zanim podniesie do oka to mg36 to ty ze swojego mp5 władujesz mu cały magazynek w dupsko, mechanik ma miny i rpg możesz kamikadze robić minami ja tak średnio mechanikiem dostaje po 6 k punktów na rundkę ale to zależy zawsze jestem w top 3 :)

Opublikowano

najlepsza klasa snajper mam też medyka i gra się fajnie ale wole snajpera od jakiegoś czasu mam takiego skilla że mało którą rundę kończę na innym miejscu niż 1 broń dla snajpera l96a1 a dla medyka jakbyś chciał mg36

Opublikowano

mechanik= banalny exp zanim medyk wyciągnie broń to już lezy od mp5 :)

medyk= apteczki sporo ammo

sniper = campienie jeśli umiesz grać to zrobisz to samo co medykiem :)

assult= nie przepadam za tą klasą ::D

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...