Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Błąd

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Gdy wchodzę na serwer to czasami pisze mi tak " Błąd klient zawiera nie prawidłowe dane. (6) " Co to znaczy i jak zrobićżęby tak się nie działo?

Opublikowano

kupiłem dzisaij wyrzutnie rakiet ale to na 1 dzień możliwe żeby straciło już ważność ?

Opublikowano

Robi się tak, ponieważ zostały wprowadzone nowe itemy i mapa . Niektóre servery tak jak i mój nie wprowadziły ich i dlatego cię wywala. Po porostu server widzi że w kliencie masz nową mapę , którą server nie posiada :).

mhraed.png

Opublikowano

Nie wprowadziły ich ? Serwery mają wersje, podobnie jak klient. Jeżeli serwer xx nie został zaktualizowany to wyskuje błąd powiadamiający nas, że mamy inną wersję niż serwer. Innymi słowy nie ten błąd.

Dziwna teoria.

Opublikowano

Mi czas wyskakuje ten błąd "Klient zawiera nieprawidłowe dane. (6)" reinstalowalem 2 razy BFH oraz PunkBuster'a i nic .

66094091951500607038.png
Opublikowano

ja tak miałem ze 3 razy pod rząd jak klikałem Graj ale po chwili się udało i jest gites.

Tak czasami mam ale się tym nie przejmuje.

sygnaturkabyme24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...