Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG Swift pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam kilka problemow z lg swift.

1. Sprawa to za głosno gra. Jest mozliwosc jakas bez rootowania tzw . flashowania fona.

2. i Niemoge zainstalowac niektorych gier np minecraft pocket edition.

Z góry dziękuje.

Nagroda to tydzien +. i 5 w profilu ;).

Opublikowano

Bogus slychaj watpie zeby rootowanie cos pomoglo . Sciagnij jakis player do odtwarzania . Moja x8 wyla strasznie ale mialem jakiegos player i ja sciszylem . Bo podglasnianie i sciszanie nie pomagalo . Gry moze nie chodza przez to ze masz starszego andka ;p

BUM

Opublikowano

co do minecrafta to możliwe jest to ,że twój telefon nie jest przystosowany do tej gry poczytaj sobie ;> też tak mam nie każda gra się wyświetla w android markecie itp. a jak pobieram z kompa to nie dziala na fonie

sygnafranc.png

Opublikowano

Siemka. Mam kilka problemow z lg swift.

1. Sprawa to za głosno gra. Jest mozliwosc jakas bez rootowania tzw . flashowania fona.

2. i Niemoge zainstalowac niektorych gier np minecraft pocket edition.

Z góry dziękuje.

Nagroda to tydzien +. i 5 w profilu ;).

A mówiłem, żeby motkę wziąć, z grami by przynajmniej problemu nie było ;).

LG Swift ma tak samo jak w przypadku x8 procesor architektury armv6, a ja znam tylko kilka osób (rusków), którzy podjęli się portowania pod ten typ. Minecraft PE za chiny nie odpalisz na Swifcie, tak samo jak większości nowych gierek spod znaku gameloft. Zapomnij także, że nawet te starsze odpalisz bez podkręcania procka i SWAP-a. Ja coś pobierasz, upewnij się, iż jest to wersja pod armv6 i HVGA 320x480.

Jak chcesz to mogę Ci pomóc flashować przez TeamViewera czy coś ;).

A, nie rozumiem, o co chodzi, że za głośno gra ? Sciszyć wystarczy, nie ? :D

// Jak chcesz coś a'la Minecraft, to instalujesz MineBuildera i to :

http://minebuilder.freeforums.org/minebuilder-minecraft-mod-v0-7-new-minecraft-blocks-t581.html

Opublikowano

Minecraft PE ruszy ci tylko na jadrze .32 w swifcie, a takie jadro ma np. rom od pcfightera (niestety, musisz zmienic rom zeby pograc sobie w mc). Sprawa za glosnego grania powinna byc rozwiazania poprostu przy sciszeniu multimediow, masz w ustawieniach dzwieku glsnosc i sciszasz sobie dzwiek multimediow.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...