Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem :(

MrRollex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy uruchamiam grę Team Fortress 2, biorę byle jaki tryb gry, ładuje się mapką, dosyć długo sie ładuje, i dosłownie przy końcu wyskakuje mi błąd. I z mojej strony takie pytanie. Czy możecie mi w jakiś sposób pomóc? Byłbym bardzo, bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Jaki błąd?

No np taki, że jak biorę w tryb wieloosobowy to mi wyskakuje tam że czas się skończył a jak na szkolenie lub na no boty to:

Team Fortress2: hl2. exe- Błąd aplikacji

Instrukcja "0x16fc1632" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x1f47b39c". pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk Ok, aby przerwać działanie aplikacji.

Opublikowano

Prawy Przycisk Myszy na TF2 w Bibliotece gier -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Zdefragmentuj pliki gry

Opublikowano

Miałem tak samo ,na starym kompie po prostu tf2 zjada ci dużą pamieć plików wirtualnych ( bo masz słaby komp ) na to już nic nie pomoże jak kupienie lepszego sprzętu . a jeżeli masz bardzo dobry komputer tak sądzisz no to usuń całego steam i wgraj od nowa .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...