Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CENA GW2

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czemu na allegro.pl są klucze do GW2 za 199 zł ok. i koledzy mi mówią że tanio, a na empiku wersja PUDEŁKOWA za 179zł? Czy moze mi ktos cos tutaj wytłumaczyc?

Opublikowano

w media expert - 179zl pudelkowa

najtanszy cd key na allegro o ile sie nie myle wczoraj przegldalem to 165zl

kazdy jakos chce zarobic

w media expert sie pytalem o gw2 bo na wystawie nie bylo , dojrzalem ze sama gra kosztuje ok. 159zl bez zadnego zarobku

­

Opublikowano

Polecam Allegro :) 160 zl za klucz Konto na zawsze ;D tzn uwazaj na oszustow patrz na tych co maja duzo komenatrzy pozytwynych

Opublikowano

@up

Wolę dać 20 zł więcej i miec coś na biurku, zamiast ściągać coś kilka godzin.

180 zł to optymalna cena ;). Ps. Klucze czesto sa droższe od gry, diablo3 na battle necie kosztowało prawie 65 funtów/euro, nie pamietam.

Opublikowano

To że kupisz tak wcześnie grę za wysoką cenę nie daje Ci żadnego szpanu więc lepiej poczekać aż gra zejdzie do mniejszej liczby niż 160 i wtedy kupić :> Na razie u mnie w Saturnie widziałem za 170 zł :)

Opublikowano

Też tak sądze. Wole wydać te 20-ŚCIA ZŁOTYCH więcej i mieć pudełko z płytką niż ściągać 25 gb :)

Do ściągnięcia jest więcej niż 25GB, bo musisz wliczyć zaległe aktualizacje.

Opublikowano

Jakieś 4 dni temu na allegro widziałem kolesia co sprzedawał GW2 BOX za 147zł + przesyłka 155zł około.W pół godziny wszystkie sztuki wykupili 2x taką aukcje zrobił no ale się nie załapałem.

logo1.png
Opublikowano

Z tymi aktualizacjami dziwna sprawa, bo na początku bylo ich 6.5 giga. Wyłączyłem clienta przy 10 % i potem było tylko 800 mb :)

Też miałem podobny przypadek, mianowicie przy aktualizacji gry(po zainstalowaniu, były dodatkowe aktualizacje) zawiesił mi się komputer, włączyłem i musiałem wszystko od początku ściągać. No to zamiast ściągać od początku zainstalowałem i ściągałem te aktualizacje, gdzie się okazało, że jest ich o połowę mniej niż po pierwszej instalacji gry...

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego jak byłem w Media Expert ... facet mi powiedział że w ich sklepie premiery Guild Wars II w ogóle nie było? o.O

A na stronie niby jest i w ogóle ...

Muscle Cars <3

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego jak byłem w Media Expert ... facet mi powiedział że w ich sklepie premiery Guild Wars II w ogóle nie było? o.O

A na stronie niby jest i w ogóle ...

No way, w moim mieście (15 tysięcznym), gdzie PES 2008 na xboxa kosztuje 180 zł było parę kopii guild wars 2... :)

Opublikowano

50mb neta mam .. to nie problem sciagac

///Spam 5 %

Zavetti

Opublikowano

Optymalna cena GW2 jest to ok. 179-200 zł w wersji pudełkowej. No wyjątkiem jest Digital Deluxe Edition czyli GW2 dla tych co nie mają miejsca by trzymać kolekcjonerek, albo się nie załapali na swoje EK ( Przykre... ;_; ). A same keye można wyłapać na Allegro już od 150 złotych w górę, sortujcie zawsze według ceny, tak najszybciej znajdziecie okazję. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...