Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest takie coś w IS

cinus76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest zwój powroty statystyk (nie wiem czy ma ograniczenia ale jak ma to do 30lv)

można też zmienić klase u starszej pani ale tu już na 100% do 30lv

Opublikowano

Zwój powrotu statusu

Nie no... Kolejny Twój komentarz, który świadczy o tym, że wgl. nie znasz się na metinie i cudem dostałeś Kida... ;)

@Top

Profkę można zmienić tylko do 30lvla u starszej pani na szczęście... ;) Jedynie pkt statusu możesz na każdym poziomie resetować...

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, abyś zmienił swoją profesję na wyższym poziomie niż 30.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zwój powrotu statusu

Uuuu nie no gz wiedzy jak na Kida... Że tak zapytam czemu ty masz tego kida? Przez to, że spamisz bezsensu w każdym temacie czy co?

@TOP

Tak jak już wyżej napisali można zmienić u starszej pani ale tylko do 30poziomu. I opłata co poziom wzrasta (Od 5 do 30)

Opublikowano

Zwój powrotu statusu

Gówno się znasz jak możesz być modem, a jak ktoś ma problem to piszesz "dodaj skan", a temat nie jest o cheatach lub innych oprogramowaniach ...

Co do tematu nie da się powyżej 30 poziomu na PL, a na prywatnych jak ktoś nie wie to 30 + można restartować chyba, że serwere zrobił granicę poziomów

Opublikowano
Zwój powrotu statusu

o ja ale dałn ;_; xddd

Tak jak mówili, przedmówcy tylko do 30 llv'a można zmienić profesje, koledze chyba z tym zwojem to z priva wyleciał ;)

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Po co powielacie odpowiedź? Mój błąd, ale nie rozumiem po co każdy to cytuje. Wystarczy, że jedna osoba mi to napisała. Błędy czasami się każdemu zdarzają. Następnym razem piszcie na PW, a nie 100 osób pisze o tym samym.

Do autora - zwracam honor, zwój powrotu statusu tylko resetuje cechy (siła, zrę, int, wit). Zwykła pomyłka. :unsure:

PS: nie odbiegajcie już od tematu i nie zaczynajcie teraz cytować tej wypowiedzi. Jeśli ktoś chce coś jeszcze napisać to zapraszam na PW.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...