Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót po kontuzji.

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie.

Otóż dwa lata temu złamałem w prawej nodze piszczel(96% zostało złamane),przez 7 miesięcy leczyłem nogę,a po 11 miesiącach wróciłem do grania w piłkę nożną(trenuję już blisko 6 rok).

Od ponad półtorej roku normalnie trenuję,lecz niestety nie gram tak jak wcześniej,nie mam pomysłu co mogę zrobić,systematycznie trenują lecz to nie przynosi wyników.

co polecicie?

random.jpg

Opublikowano

Hmm. Pewnie po takiej przerwie gra Ci się całkiem inaczej. Wiem coś o tym, bo sam trenowałem i na rzecz urazu skończyłem z treningami. Miałem roczne zwolnienie z w-f. Po tym czasie mój zapał do piłki nożnej opadł. Owszem interesuję się nadal, śledzę wydarzenia/transfery/oglądam mecze itp. Ale już mnie tak nie ciągnie do gry, najlepiej to jakbym w ogóle nie grał. :mellow:

Dlatego ty na to nie pozwól i trenuj wytrwale. Po prostu spędzaj każdą możliwą minutę grając jeśli kochasz to co robisz. Idź na orlika jeżeli w jakiś dzień nie masz treningów. Oczywiście jeśli masz sporo czasu na to. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Nic poza treningami nie zrobisz... Jeśli nie masz treningów codziennie to sam sobie w domu porób żonglerki i postrzelaj do bramki(jeśli masz do takowej dostęp)... ;) No i najważniejsza jest pewność siebie, wiadomo uraz w psychice, ale nie możesz się bać cały czas tego, że to się powtórzy... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...