Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Do kog'maw'a

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Ostatnio zakupiłem sobie Kog'Mawa niby postać fajna itd, lecz nie wiem co z nią robic.. Grałem już koło 5-6razu i zawsze staty 5/11 4/11 Nie moge nikogo zabić... Jest to pierwsza postać która sprawiła mi problemy.. Mam Fizza to zawsze 10-15/1-2 Darius 20/2 Anivia 10-15/2-3 Lecz kog'mawa za nic ogarnąć nie mogę..

Czytałem build lecz w wersji typu: le,la itd.. Nie znam tych skrótów a więc proszę aby ktoś obeznany w Kog'Mawie napisał jaki build wg. niego jest najlepszy.

Ważne! Build ma być w AD Carry ponieważ chcę iść na bota. Jeśli możecie napiszcie nazwy przedmiotów po Polsku.. Gram na Polskim kliencie a wszystkich nazw nie rozumiem.

Może być link do buildu lecz chciałbym aby był on po Polsku..

Pozdrawiam i czekam: OpanujSzok

Opublikowano

Zajebiscie....

Ja na przykład nie znam polskich nazw ;O

Więc masz problem ;d

Ale napisze ci taki build którego ja używam :

Butki 3 poty, dwa dorany, Recurve Bow, Madreds Blood Razor, Infinity/Malady - złóż obydwa ale zależy ile masz kasy jak wiecej to infinity a jak mniej to niestety malady, możesz kupić trinity albo densiery, i krwiopijce, ew Wit's End. I tam gdzieś pomiędzy wepchaj berserkery

OndteAw.png
Opublikowano

heem, buty + 3poty > 2 ostrza doriana i buty zamienaisz na nagolenniki berserkera (jakoś tak), następnie kupujesz ostrze nieskończoności, po tym widmowy tancerz>ostatni szept>anioł stróża (???) i Krwiopijce (2 ostrza doriana zamieniasz na te 2 ostatnie itemy)

Opublikowano

Keninger:

Mm dzięki za Polskie nazwy haha;p

Rozumiem, że ten build jest na Ad Carry (Idę na bota tak?) Jak się sprawdzi w późniejszych etapach gry? Dokładniej czy to będzie jakiś papier czy jednak troszke czasu wytrzymam ;)?

Oprócz tego rozumiem, że maksuję kolejno: w,e,q tak?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koksu852

Dziękuję za podanie Polskich nazw itd. Oprócz tego rozumiem, że na Bocie zaczynam kolejno:

e,w,q (Później masuje w,e,q) Tak?

Oprócz tego jaki będzie % na W? Powiększy się czy 6% (0%) Zostanie;p?

Opublikowano

Zaczynasz:1001.png+3x2003.png

W early robisz: 2x1055.png + 1053.png + 3006.png

Potem: 3086.png Następnie: 3031.png kończysz 3046.png, następnie jeśli często giniesz 3026.png lub jeśli dobrze Ci idzie 3072.png i to jest core. Potem budujesz pozostały.

Dobrymi wyborami są: 3140.png3126.png3035.png

I tyle.

Kurde tuta mogłem napisać :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Na start bierzemy to i 3 mikstury = boots-of-speed.gif+ health-potion.gif

Potem kupujemy = wriggles-lantern.gif

Następnie kończymy buty na takie = berserkers-greaves.gif

Teraz dajemy coś na AS = zeal.gif lub odrazu kończymy phantom-dancer.gif *

Teraz przyda się coś na DMG czyli = infinity-edge.gif *

Nie pogardzili byśmy też penetracją pancerza czyli =last-whisper.gif

Teraz może coś pod ochronę = guardian-angel.gif

I kończymy = the-bloodthirster.gif

*Można zmienić kolejność jeśli ktoś na początek chce mieć więcej dmg , lub możecie zakupic B.F. Sword za 1,6k i potem phantomy : )

Na mobafire masz dużo takich buildów, oczywiście polecam te z największą ilością + : >

sygnaturapodolski1.png

By WhiteBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...