Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][JailBreak] Więzienie "Fox River". Zapraszam do środka :)

Gutek237

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Server jest na hamachi ( na razie - dopóki mapa nie jest skończona ). Gdyby ktoś chciał pomóc w budowie mapki, zapraszam :) To będzie jedyny taki server, z taką wspaniałą mapką.

Na razie mapka z zewnątrz wygląda tak :

http://imageshack.us...0922184036.png/

w środku, jeszcze ładniej :D

Może coś o sobie: Nazywam się Damian, mam 20 lat, lubię ciekawą architekturę, sport i oczywiście Minecrafta. Nudzą mnie już servery typu FB, SURV itd. Dlatego chciałem stworzyć coś nietypowego, jak np Więzienie. Oczywiście jest parę serverów typu JailBreak, ale wszystkie polegają na tym samym ( kopanie cobbla,drewna itp aby dostać się na wyższy poziom ... ) Tu będzie inaczej, zamierzam stworzyć "prawdziwe życie w więzieniu". Gdybyście mięli jakieś dodatkowe pomysły, chętnie wysłucham / pytania, chętnie odpowiem :)

Oczywiście gdyby ktoś chciał pomóc w budowie mapy, nie widzę przeszkód, zachęcam do pisania podań :) . Akceptacja podania wiąże się z samymi przyjemnościami na serverze :D . Poniżej znajduje się wzór podanka ( wymagane posiadanie teamspeak'a )

Wzór podanka:

1) Imię

2) Ksywka, jeżeli nie chcecie abym mówił po imieniu ( nieobowiązkowe )

3) Wiek

4) Staż gry w Minecrafta

5) Czy oglądałeś "Prison Break"?

6) Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu?

7) Coś od siebie...

PS. Prosiłbym o szczerość :) Nie wymyślajcie historii tylko napiszcie co czujecie :)

Więcej info na GG : 899477

Opublikowano

Z chęcią wbije:)

Ile lat trzeba mieć do podania?;d

1) Imię: Kamil

2) Ksywka, jeżeli nie chcecie abym mówił po imieniu ( nieobowiązkowe ): Racki:D

3) Wiek: 12 - zachowuje sie na ponad 15:)

4) Staż gry w Minecrafta: Od Alpha

5) Czy oglądałeś "Prison Break"?- Nieoglądałem , ale moge obejrzeć

6) Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu?-Widzę sie xD

7) Coś od siebie...: Jestem pomysłowy , zabawny miły i zawieram łatwo przyjażnie;d Lubie serwery typu Jail ;)Znam dosyć dużo komęnt, i piszę poprawnie tzn. Niepiszę "dzienki" tylko "dzięki" ;)

Proszę o pozytywne rozpatrzenie:)

87d8.jpg

Opublikowano

Z chęcią wbije:)

Ile lat trzeba mieć do podania?;d

nie jest napisane, ja twierdzę tak, nie ważna kto ile ma lat, ważne na ile kto się zachowuje :)

Opublikowano

Czyzby odgapiony pomysł od mojego ??

Wlasciciel SizeCraft

Szczerze wątpię , że podgapiony , ja miałem taki pomysł , przed napisaniem zapowiedzi twojego serwera.

87d8.jpg

Opublikowano

Czyzby odgapiony pomysł od mojego ??

Wlasciciel SizeCraft

nie wiem jakie Ty masz pomysły, ja planowałem zrobić to już od prawie roku, tylko nie było czasu i chęci :)

Opublikowano

1) Imię:Wojciech

2) Ksywka, jeżeli nie chcecie abym mówił po imieniu:Wojtas

3) Wiek:19 lat

4) Staż gry w Minecrafta:1,5 roku

5) Czy oglądałeś "Prison Break"?Ta

6) Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu?:TA

7) Coś od siebie...:Mam Na imię Wojciech .Interesuje się sportem piłką nożną siatą i koszem

Opublikowano

-Imię :Miłosz

- Staż gry w Minecrafta: Około rok ;p

- Czy oglądałeś "Prison Break"?: Tak 2 sezony Bardzo fajny film <3

- Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu? Widzę siebie w Roli strażnika pilnującego więzienia

- Coś od siebie...: Znam się dobrze na ortografii , służę pomocą , umiem się zachować interesuje się informatyką i bieganiem :D, słucham dubstepu i electro house ;]

GG:

43520720

98725.png

Opublikowano

1) Imię:Wojtek

2) Ksywka, jeżeli nie chcecie abym mówił po imieniu Wojtass

3) Wiek:12

4) Staż gry w Minecrafta:2 Lata

5) Czy oglądałeś "Prison Break"? Tak :P

6) Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu Widze Siebie W Roli Jako Straznik Pilnujacy Wiezienia

7) Coś od siebie...Mam Na Imie Wojtek Mam 12 Lat Jestem Ogarniety. Sluze Pomoca :)

FACE PALM

Opublikowano

1) Imię:Wojtek

2) Ksywka, jeżeli nie chcecie abym mówił po imieniu Wojtass

3) Wiek:12

4) Staż gry w Minecrafta:2 Lata

5) Czy oglądałeś "Prison Break"? Tak :P

6) Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu Widze Siebie W Roli Jako Straznik Pilnujacy Wiezienia

7) Coś od siebie...Mam Na Imie Wojtek Mam 12 Lat Jestem Ogarniety. Sluze Pomoca :)

moim zdaniem do poprawki...

Nie coś o sobie, tylko coś od Siebie, napisałeś tam to co wyżej, czyli wiek i Imię . :) wyślij gg na pw.

@Ref

Opublikowano

-Imię :Weronika

- Staż gry w Minecrafta: POnad rok

- Czy oglądałeś "Prison Break"?: Niestety nie

- Czy widzisz się w roli strażnika lub innej postaci z filmu? Widzę siebie jako obrońca dobra najczęśćiej jako Steven Segal, gdyż tyle on dobrego zrobił(w filmach :D)

- Coś od siebie...: Bardzo ciekawie się zapowiada serv, a po za tym co mogę od siebię powiedzieć. Powodzenia w prowadzeniu i szybkiej budowie :D

GG: 10738292

43520720

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...