Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam radę junglować Lee?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nowe konto i pytanie. Czy dam radę junglować Lee z : (Mam 20 lvl)

Runy fail bo się pomyliłem przy Quintach :

Quinty: Armor 8.5

Marki: 5.7 DMG

To na początek bo nie mam IP jeszcze ;]

Masterki:

3DMG, 4% AS, Armor Pene

6 MG resist, 6 Armor, +6 Health per lvl, 30 HP

Z czym startować?

Opublikowano

Mozesz armor i poty albo buty i poty. Zalezy jak ogarniasz. Jesli nie masz wiekszego doswiadczenia to armor i 5x potow

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ok, dzięki ;] Powoli będę dokupował runy. Jak był kiedyś Lee w rotacji to sporo nim grałem i ogarniałem jego mechanikę ;] Junglowałem, ale potrzebowałem naprawdę hard pulla lub też biegłem na linie, wbijałem 3/4 poziom zrobiłem reda i gankowałem.

Opublikowano

Yy... Ja mając runy typowe pod AD Carry i masterki rozdane pod Lee Sina potrafię zrobić red buffa, bez najmniejszych problemów. Najlepiej pierw wziąść "w" skoro jest obawa, że sobie nie poradzisz.

Opublikowano

Yy... Ja mając runy typowe pod AD Carry i masterki rozdane pod Lee Sina potrafię zrobić red buffa, bez najmniejszych problemów. Najlepiej pierw wziąść "w" skoro jest obawa, że sobie nie poradzisz.

Wziąć* :)

W aktualnej jungli poradzisz sobie z nią na każdym lvl, nawet na 1. Jedynie problem to z kupnem itemów jako 1, bo możesz wziąć :

a) Kose

B) Miecz + 1pota

c) Armor + 5x pota

d) Dorana (ta opcja dla doświadczonych, ale przyjemna na postaci Shaco)

Opublikowano

lee to akurat run nie wymaga za dużo, po prostu dajesz pierwsze w bierzesz lifesteal / armor i wymiatasz. czasem warto też dać kilka pkt w W zamiast Q bo masz lifesteal i tarcze

Opublikowano

Nie wiem po co miałby zaczynać z armorem skoro ma quinty ma armor. Zacznij spokojnie z butami ew. Kosą i jedziesz jeden hit od ad carry i masz już buffa. Jeśli czujesz się nie pewnie to weź W a jeśli normalka to E

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...