Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] AutoPatcher na serwery Hamachi!

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chiałbym wam zaprezętować wam moj autopatcher na serwery hamachi.

SS:

10gdzdv.png

Link:

http://www.mediafire.com/?ymfpib8tyb5998a

Skan:

https://www.virustotal.com/file/ac6b5094d72ee5a6ceb17d411fb6a12b592d31422b8ca807f1a35b6f2bce3c3a/analysis/1348330853/

Wklejamy do byle jakiego clienta i patrzycie jak działa.

Uwaga on nie będzie sciagał plików itp. Oraz wyswietlania str głównej. Bo to dla was wersja testowa.

Jeśli chcecie pełną wersję. piszecie pod tematem mi jakie pliki ma sciagac i jaka strona główna ma sie wyswietlać.

Ma wyglądać tak:

Strona Główna: (np. nazwastrony.pl)
Jakie pliki ma pobierac ?: (np. locale_pl, root, pc i link do tych plików)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Patcher jest z mojego serwera DiabloMT2 i nie pisac próśb o sieci hamachi itp..

Opublikowano

I za każdym razem będzie te pliki pobierał?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Jedno zasadnicze pytanie, na kiego chuja nam to dałem do tutoriali i poradników, jak pokazałeś kawałek autopatchera i chcesz żeby do ciebie pisać o to żebyś to dodał w kodzie jakie pliki ma pobierać. Bezsensu, ten temat powinien być dziale niżej...

Opublikowano

jedno pytanie czy On pobiera ustaleone pliki czy można zmieniać na jakie się chce?

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Piszesz do mnie jakie ma pobierac..

Jedno zasadnicze pytanie, na kiego chuja nam to dałem do tutoriali i poradników, jak pokazałeś kawałek autopatchera i chcesz żeby do ciebie pisać o to żebyś to dodał w kodzie jakie pliki ma pobierać. Bezsensu, ten temat powinien być dziale niżej...

Mod mi przeniusł temat...

Opublikowano

jedno pytanie czy On pobiera ustaleone pliki czy można zmieniać na jakie się chce?

No właśnie on chyba za każdym razem pobiera pliki, które zostały wpisane przed kompilacją...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

No właśnie on chyba za każdym razem pobiera pliki, które zostały wpisane przed kompilacją...

Ta, Sherer kiedyś wstawiał bodajże tutorial z kodem do VB.

Szczerze mowiąc, gowniane rozwiązanie.

Opublikowano

Ta, Sherer kiedyś wstawiał bodajże tutorial z kodem do VB.

Szczerze mowiąc, gowniane rozwiązanie.

Zwłaszcza dla tych, którzy mają limity transferu ;)

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...