Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]exKwadratowe masakry etc...

haRnasiekRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poruszyć dziś temat odnośnie serwerów które wychodza w ostatnim czasie..

Zauwazyliscie tez pewnie ze jest pełno serwerów aka kwadratowa masakra..

Dla mnie to jest już żenujace ze ludzie próbują na siłe robić tego typu serwery.. fakt.. dwa.. trzy serwery.. no ale 20+ ? Ludzie.. przegladajac publikacje serwerów coraz mniej widze serwery FB, RPG, Surivival... same kwadratowe masakry itd.. jeszcze neiktórzy maja czelność kraść nazwe...moze nie mój w tym interes kto jakie serwery robi..ale zeby bezczelnie kopiować pomysl sławnego youtubera to jest juz szczyt głupoty..

teraz jest serwer v2 z taka mapa jaka jest.. i 40 innych serwerów tez musi miec taka mape.. oryginalności troche..

Co wy o tym myslicie? Jest to zwykła dyskusja wiec prosiłbym moda o nie zamykania tematu :)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Większości osób nie obchodzi czy będą mieć swoją nazwę czy sławnego youtubera. Dla nich jest ważne żeby dużo osób było na serwerze i kupowało VIP. Jednak to co tu napisałeś jest prawdą. Żenujące są takie zachowania i napewno bym tego nie popieral.

@Up freebuild wyszedł już z mody. Są może trzy sztuki dobrych serwerów fb ale i tak mało osób gra bo wszyscy omijają ten serwer bo myślą że następne gówno.

Opublikowano

Witam, chciałbym poruszyć dziś temat odnośnie serwerów które wychodza w ostatnim czasie..

Zauwazyliscie tez pewnie ze jest pełno serwerów aka kwadratowa masakra..

Dla mnie to jest już żenujace ze ludzie próbują na siłe robić tego typu serwery.. fakt.. dwa.. trzy serwery.. no ale 20+ ? Ludzie.. przegladajac publikacje serwerów coraz mniej widze serwery FB, RPG, Surivival... same kwadratowe masakry itd.. jeszcze neiktórzy maja czelność kraść nazwe...moze nie mój w tym interes kto jakie serwery robi..ale zeby bezczelnie kopiować pomysl sławnego youtubera to jest juz szczyt głupoty..

teraz jest serwer v2 z taka mapa jaka jest.. i 40 innych serwerów tez musi miec taka mape.. oryginalności troche..

Co wy o tym myslicie? Jest to zwykła dyskusja wiec prosiłbym moda o nie zamykania tematu :)

Serwery aka Kwadratowa Masakra jest bo ludzie też chcieliby pograć tak samo jak oni ... Nie każdy dostaje się na serwer Kwadratowa Masakra, i większość chciałoby prowadzić serwer o takim typie. Przeglądaj sobie publikacje na innych forach, nie tylko na tym forum jest dział mineraft ja widze nadal ogrom serwerów fb czy innych na Tym forum więc nie wiem ... Może jesteś ślepy. Zawsze jest strona 2 czy 3 i inne nie tylko 1

Opublikowano

Sam lubię nawet pograć na takich serwerach raz na jakiś czas, ale rzeczywiście ... tych serwerów jest za dużo dla mnie :/ Lubię serwery z działkami itp.

Opublikowano

Czy aby przypadkiem dyskusji nie prowadzi się w Pogaduszkach?

@top

Co was obchodzi to, że ludzie mają serwery? Serwer nie musi nazywać się Kwadratowa Masakra, ale może mieć takie same zasady, i co wam do tego? Na policje pójdziecie? Nie? To przestańcie płakać pomylone zyemnyaki i grajcie na swoim pro elo hamachi 7 slotów

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...