Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Event

tomasz5098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troopers,

We have a really cool event for you in store that will be good for a laugh. War is such serious business so sometimes we all need a good laugh.

So here is the deal , we want you to join the Internet Sensation that is Psy?s Gangnam Style.

So make a parody video and have fun. The only rules are the following ones.

-A Military/Warrock Theme is a plus

-Only Videos get counted that where uploaded on Youtube or Vimeo on the 21.09.2012 earliest and latest on the 1th October 2012

-All is allowed , in game footage , you and your friends (just no stealing from footage from other videos)

-Video should at least run 1:20 Minutes

-Video must be posted as a link in the official Forum thread on warrock international Forums under Fan Submissions CLICK HERE FOR THE THREAD

-Thread will be closed on the 1st October and winner will be announced on the 10th October

-Just by posting your entry you already won a price (no joke making and posting a video is enough to get at least one price)

-Nathie944 will serve as 3rd judge and is not eligible to enter the contest.

Run Time:

Now till 1st October 17:00CEST

Prices:

1) All candidates: Gold Premium 7d + 1,000 Dinar

2) MV 5th grade: Gold Premium 5d + Red MP5K 5d + Fast Reload 5d + Bandage 5d + 3,000 Dinar + Extra Ammo 1 + 3 Random Box 2 = 10 ppl

3) MV 4th grade: Gold Premium 7d + K2_Gold 7d + Fast Reload 7d + Bandage 7d + 5,000 Dinar + Extra Ammo 1 + 5 Random Box 2 = 5 ppl

4) MV 3rd grade: Gold Premium 15d+ AK_47 Tube 7d + Fast Reload 7d + Bandage 7d + 7,000 Dinar + Extra Ammo 1 + 7 Random Box 2 = l

5) MV 2nd grade: Gold Premium 15d+ Dual Scorpion 15d + Fast Reload 15d + Bandage 15d + 10,000 Dinar + Extra Ammo 1 + 10 Random Box 2 = 2 ppl

6) MV 1st grade: Gold Premium 30d+ Dragunov 30d + Fast Reload 30d + Bandage 30d + 50,000 Dinar + Extra Ammo 1 + 15 Random Box 2 = 1 ppl

The Winners will be announced be selected by 3 judges those are:

-[GM]NXJayssi

-[GM]NXFallen

-Warrocks own Let?s Play Guy ?Nathie944?

Here are some reference for you to use.

-Original Video:

-Nathie 944 Parody:

(New Version!)

-Chatroulette Version Parody:

-Official Duett Version ft. Hyuna:

I hope this is helpful and that many will join this first Forum Fun Event with cool Prices.

So Lets Roll those cameras troopers and remember Oppa, War Rock Style.

-The Judges and the whole War Rock Global Team-

Poland

Żołnierze,

Mamy naprawdę fajne wydarzenie dla Ciebie w sklepie, który będzie dobry dla śmiechu. Wojna jest taka poważna sprawa, więc czasami wszyscy musimy się pośmiać.

Więc tutaj jest wiele, chcemy przyłączyć się do Internetu, który jest Sensation Style PSY w Gangnam.

Więc zrobić film może to byc parodia oraz film pelny zabawy. Jedyne zasady są następujące z nich.

-Tylko zdjęcia się liczyą, że w przypadku wrzucone na YouTube lub Vimeo na 21.09.2012 najwcześniej i najpóźniej na 01 października 2012

-Wszystko jest dozwolone, w nagrania gry, ty i twoi przyjaciele (tylko nie kradzież z materiału z innych filmów)

-Video musi przynajmniej trwac 1:20

-Video musi być wysłana jako link w oficjalnym wątku na forum na forach międzynarodowych w ramach WarRock

Temat będzie zamknięty 01 października i zwycięzca zostanie ogłoszony 10 października

zamieszczając swój wpis, który wygrał (to nie żart tworzenia i wysyłania wideo pozwala na uzyskanie co najmniej jedną cenę)

-Nathie944 posłuży jako 3 sędzia i nie kwalifikuje się do udziału w konkursie.

Czas trwania :1:20

Czas trwania do 17:00 01 Października 2012

Nagrody

1) Wszyscy kandydaci: Gold Premium 7d + 1000 Dinar

2) wygrany w5 klasie: Gold Premium 5d + Red MP5K 5d + Szybka Reload 5d + Bandage 5D + 3000 dinarów + Extra Ammo 1 + 3 Losowe Box 2

3)wygrany w 4 klasie: Gold Premium 7d + K2_Gold 7d + Szybka 7d Reload + Bandage 7d + 5000 dinarów + Extra Ammo 1 + 5 Losowe Box 2

4) wygrany w 3 gatunku: Gold Premium 15d + AK_47 Tube 7d + Szybka 7d Reload + 7d Bandage + 7000 dinarów + Extra Ammo 1 + 7 Losowe Box 2

5) wygrany w 2 gatunku: Gold Premium 15d + Dual Scorpion 15d + Szybka Reload 15d + Bandage 15d + 10.000 Dinar + Extra Ammo 1 + 10 Losowe Box 2

6) wygrany w 1 gatunku : Gold Premium 30d + Dragunov 30d + Szybka Reload 30d + Bandage 30d + 50.000 Dinar + Extra Ammo 1 + 15 Losowe Box 2

Zwycięzcy zostaną ogłoszeni wybrane przez 3 sędziów, są to:

- [GM] NXJayssi

- [GM] NXFallen

-"Nathie944"

Oto niektóre odniesienia do użycia.

-Original Video:

-Nathie 944 Parody:

(nowa wersja!)

Chatroulette Parody-Version:

-Official Duett Version ft. Hyuna:

Mam nadzieję, że jest to pomocne i że wielu będzie dołączyć do tego pierwszego zdarzenia Śmiesznostki z fajnymi cenach.

Więc pozwala Rzuć kamere żołnierzu i pamiętaj , War Rock Styl.

-Sędziowie i cały War Rock Global Team-

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Fajne, fajne , ale nie tłumacz z google translatora! Proszę jak chcesz się pozbyć % za info to rób to porządnie

#edit od tych kolorów bolą mnie oczy prosze zmien np. na pomarańczowy i jakis jasno niebieski

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja pierdole. Błagam cię ! nie do dawaj takich info gdyż nie umiesz podstawowego angielskiego. Tłumacz google i to wszystko. Najlepiej to ty nie do dawaj a jak już to poproś kogoś kto umie chociaż angielski. OMG !

Więc zrobić film parodia i zabawy

Omg !.

Ps. Nawet nie wiem co chodzi w tym evencie.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Ja pierdole. Błagam cię ! nie do dawaj takich info gdyż nie umiesz podstawowego angielskiego. Tłumacz google i to wszystko. Najlepiej to ty nie do dawaj a jak już to poproś kogoś kto umie chociaż angielski. OMG !

Omg !.

Ps. Nawet nie wiem co chodzi w tym evencie.

Dodaj swoje tłumaczenie a potem krytykuj !!!! Łatwo krytykować co ???

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Jak nie zna angielskiego to po co pisze takie tematy? Tutaj nie trzeba znać angielskiego tylko wystarczy przeczytać to co on napisał po polsku i napisać po polsku , ale po ludzku . Mówiłem mu nawet na pw - wklei mi tu to co napisales to to poprawie ..

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...