Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] W dziale Anime

Endynem_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie wiedziałem gdzie to napisać wieć tu napisałem więc do rzeczy. Otóż pomyślałem sobie ,aby ożywić bardziej dział Anime zrobić konkurs ,ponieważ żadnego konkursu jeszcze w tym dziale nie został zoraganizowany.Dużo rozmyślałem i wpadłem na pomysł ,żeby konkurs polegał na narysowaniu postaci z ulubionej mangi/anime.Oczywiście byłoby Jury ,które by oceniało prace, osoby ,które by szukały czy dana praca nie została zplagiatowana itp.. Mam nadzieję ,że pomysł wam się podoba czekam na opinie ;)

2uiyzh2.png
Opublikowano

Czemu nie, ja jestem na Tak.

Konkurs będzie taki, że każdy będzie mógł wziąć udział, a nie tylko dla grafików.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jak chcesz pomóc w organizacji jakiegoś konkursu, ale zorgnizować konkurs to piszesz do moderatora działu/gm :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kasiu, ale przez konkursy się rozkręca działy :)

@down No ale 1-2 konkursiki na start nie zaszkodzą ^_^

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kasiu, ale przez konkursy się rozkręca działy :)

Jeronku, ale dział ma się sam rozkręcić i przyjąć, bo na konkursach nie będzie stać cały czas ;) Jak się przyjmie to jestem za.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wybacz Antix, ale otwieram <3 Makinowaty napisał to, kiedy dział powstał. Teraz jest tam 113 tematów i 1490 odpowiedzi, więc myślę, że już można coś myśleć nad stworzeniem jakiegoś konkursu, by jeszcze bardziej nakręcić dział.

Regulamin już jest ;-)

http://www.mpcforum.pl/topic/688664-regulamin-dzialu-anime/

Bardzo prawdopodobne, że obydwa działy zostaną. Na chwile obecną można zobaczyć, czy taki konkurs będzie pasować użytkownikom, a później spytać się Makina o zgodę na jego zorganizowanie.

Opublikowano

konkurs, ok, czemu nie.

Ale taki który nie ograniczał by ludzi... nie każdy potrafi rysować, malować, pisać jakieś teksty itp. itd.

Więc jeśli chcecie zrobić konkurs tylko dla rysowników to lepiej go sobie darować... ew. zrobić konkurs 2 częściowy.

np. 1 część - malowanie

a 2 część - wymyśl wasne anime, coś dla ludzi z fantazją, bez umiejętności rysowania ;)

jeśli bierzesz udział w 1 części, nie możesz uczestniczyć w 2.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

no też dobre ;) ale nie każdy ogląda każdy rodzaj Anime ;)

więc o tym też musicie pamiętać

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
konkurs, ok, czemu nie. Ale taki który nie ograniczał by ludzi... nie każdy potrafi rysować, malować, pisać jakieś teksty itp. itd. Więc jeśli chcecie zrobić konkurs tylko dla rysowników to lepiej go sobie darować... ew. zrobić konkurs 2 częściowy. np. 1 część - malowanie a 2 część - wymyśl wasne anime, coś dla ludzi z fantazją, bez umiejętności rysowania ;) jeśli bierzesz udział w 1 części, nie możesz uczestniczyć w 2.

,ale nie każdy umie wymyślić i napisać własne anime.Najlepiej jakby konkurs miał np. 3 części

1.Narysuj postać z anime/mangi

2.Wymyśl własne anime czyli napisz scenariusz

3.Zrób komiks

Tak ,aby userzy mieli wybór

jest to na przykładzie.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Postać można by narysować ale komiks to już tak trochę za dużo roboty -.- co do interpretacji kontynuacji danego tytułu to też różnie może z tym być jednym może się podobać innym nie.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

,ale nie każdy umie wymyślić i napisać własne anime.Najlepiej jakby konkurs miał np. 3 części

1.Narysuj postać z anime/mangi

3.Zrób komiks

Tak ,aby userzy mieli wybór

jest to na przykładzie.

napisze ponownie, bo chyba niedoczytałeś.

Nie każdy potrafi rysować, komiks jest też formą rysunku.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

1. Najlepsze, własne AMV (ale ma się zaczynać z nickiem tworzącego)

2. Najlepszy rysunek z anime + podpis z nickiem

3. Może jakiś quiz z różnych anime? Nad tym zadaniem trzeba się jeszcze zastanowić :P

4. Konkursik na ilość zaprezentowanych anime. Kokosz kiedyś zrobił konkurs dzięki któremu zapełnił dział download, to czemu nie zrobić tak samo w sub z anime? :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Zav@

Pomysł nawet ,ale tylko jedna częsć? Najlepiej jakby konkurs miał powiedzmy kilka części i wybór wykonania pracy chodzi mi o pomysł Enzila.

2uiyzh2.png
Opublikowano

To bez sensu troche, bo jury może spodobać się np sygnaturka, bo akurat jest grafikiem, a dobry scenariusz pójdzie w zapomnienie.

Chyba, że kilka kategori i kilka nagród.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...