Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minicms + radio + mały problem z nadawaniem :p

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mini cms? Ciekawe, zgłosiłem Twoją stronę ponieważ usunąłeś stopke, bo szablon masz z darmoweszablony.eu a jak wiemy nie wolno usuwać stopki. Radio takie sobie, nic specjalnego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

stopkę nadpisało cba swoim linkiem. nawet tego nie zauważyłem. szkoda ze nie oceniłeś samej strony \. chodzi o jej działanie. o szablonie nic nie mowiłem.

kod php jest w całości składany przeze mnie.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

media team a nie potrafi ocenić jak działa strona? uuu cienko...

Szablon w każdej chwili mogę zmienić. stopkę dodam specjalnie 4you.

umiejscowienie. co poprawić w kodzie. itp. jak sam szablon chcesz oceniać to tylko chyba divy puste i obrazki. czyli nie zaglądasz dalej niż index.php oraz radio.php.. sprawdź może czy inne odnośniki działają... to się robi po prostu żałosne... team mpc nie wie co oceniać. Mogłeś uprzednio zapytać co stało się z stopką. gdyż stronkę (sam szablon) nie pobrałem z darmowych a z chomikuj, gdybym wiedział bym dodał... cóż oto też chodzi. gdyż nie każdy pobiera z 1 ręki...

tak wypada cały MT mpc-a ...

zgaduje zaraz przyjdzie mod i udzieli mi warna za obrazę Teamu, jak to na mpc. zamiast oceny strony i jej działania, muszę szukać jak wyglądała stopka szablonu. dodać ją i kłócić się z Media teamem, czy to ja wywaliłem stopkę czy nie ja...

co do reszty, następne braki prosiłbym by były uwzględnione a nie od razu zgłaszane. + liczę na opinię/krytykę/ocenę.

jeżeli będzie trzeba. dodam, gdyż szanuje prawa autorskie. nikt nie chciałby robić za darmo + jego jedyną zapłatę jako reklamę usunąć hamsko z strony. nie liczę u firm które trzepią kokosy i czepiają się o drobne sumy (co innego jeżeli chodzi o większe sumy).

ot i się rozpędziłem. @up jeszcze jakieś krytyki? czy to co obecnie znalazłeś już pozgłaszałeś?

Opublikowano

media team a nie potrafi ocenić jak działa strona? uuu cienko...

Szablon w każdej chwili mogę zmienić. stopkę dodam specjalnie 4you.

umiejscowienie. co poprawić w kodzie. itp. jak sam szablon chcesz oceniać to tylko chyba divy puste i obrazki. czyli nie zaglądasz dalej niż index.php oraz radio.php.. sprawdź może czy inne odnośniki działają... to się robi po prostu żałosne... team mpc nie wie co oceniać. Mogłeś uprzednio zapytać co stało się z stopką. gdyż stronkę (sam szablon) nie pobrałem z darmowych a z chomikuj, gdybym wiedział bym dodał... cóż oto też chodzi. gdyż nie każdy pobiera z 1 ręki...

tak wypada cały MT mpc-a ...

zgaduje zaraz przyjdzie mod i udzieli mi warna za obrazę Teamu, jak to na mpc. zamiast oceny strony i jej działania, muszę szukać jak wyglądała stopka szablonu. dodać ją i kłócić się z Media teamem, czy to ja wywaliłem stopkę czy nie ja...

co do reszty, następne braki prosiłbym by były uwzględnione a nie od razu zgłaszane. + liczę na opinię/krytykę/ocenę.

jeżeli będzie trzeba. dodam, gdyż szanuje prawa autorskie. nikt nie chciałby robić za darmo + jego jedyną zapłatę jako reklamę usunąć hamsko z strony. nie liczę u firm które trzepią kokosy i czepiają się o drobne sumy (co innego jeżeli chodzi o większe sumy).

PS stopki dalej nie ma, a przypominam tylko fragment:

ot i się rozpędziłem. @up jeszcze jakieś krytyki? czy to co obecnie znalazłeś już pozgłaszałeś?

Uuuu, Members a nie prosi żeby oceniać kod php którego nie podał.

Słuchaj, nie chce się wdawać w niepotrzebne dyskusje, podjudzania do flame ani spamowania. Ale dobrze, ocenie.

Minusy:

• Brak własnego logo;
  • 'Witamy na stronie' za dużo wolnego pola;
  • Newsy pisane w notatniku?;
  • Logowanie i Rejestracja z błędami bez strony...;
  • Dwa razy w boxie przypomnienie o rejestracji;

I co dalej mam oceniać? To miało być radio, a nie ma odnośnika do radia nawet. Nie można ocenić innych zakładek, bo potrzebna jest rejestracja. Skoro robisz rejestracje to chociaż podawaj konto testowe...

Fragment licencji.

Wszystkie szablony dostępne na stronie objęte są licencją Creative Commons 3.0 ? http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/deed.pl.

Tak w skrócie :

- Możesz stosować szablony zarówno w celach prywatnych jak i komercyjnych;

- Możesz dowolnie edytować szablon z wyjątkiem pierwszego linku od lewej w stopce, drugi link prowadzący do darmoweszablony.eu możesz zostawić lub usunąć według własnego uznania.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

i nie można było takiej opini odrazu napisać. już wiem co poprawić. to jest taka pierwsza alfa. jak mam czarno na białym co zrobić to to zrobie...

pytanie o co w tym chodzi...

"Uuuu, Members a nie prosi żeby oceniać kod php którego nie podał." czy chciałeś może napisać "Uuuu, Members a nie prosi żeby oceniać kod php którego nie podał."

nie każe oceniać php. lecz to czego brakuje. to co widać od zew. strony. zgodnie z licencją, dodam stopkę.

zmiany które podałeś postaram się dodać w ciągu 24 godzin ;d liczę na dalsze opinie/krytyki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...