Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Irelia na topa czy orianna na mida?

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez wątpienia Irelia. Orianna to kupa.

Irelia:

+spory sustain

+całkiem mocne early

+bardzo mocny late

+nawet jeśli Cię zgnębią w early to i tak carrujesz late game

+doskok

+true dmg.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nadal sie wacham nad tymi postaciami. Wiem, ze jak ogarniemy Orianne to robi masakre. Nie wiem, którą kupić. Dzięki za odpowiedzi.

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Oriana to trudny Champion do ogarnięcia przez zielonych i nie koniecznie na mid równie dobrze spisuje się na solo topa pod lekki aptank w sensie tank czyli more HP i AP. Jeżeli dobrze ją ogarniesz i pomyślisz na combosem to będziesz OP nie do zabicia.

beznazwy2co.png

"Życie jest piękne, życie kurewskie!"

Opublikowano

@eMode

Odinstaluj lola i to w tym momencie. Jaki trzeba być idiotą albo nie ogarniętym graczem, by powiedzieć, że Orianna, ostatnio najczęściej pickana na mistrzostwach jest kupą...

Zdecydowanie Orianna, zajebisty champion. Nie ma tutaj nic do ogarniania, trzeba mieć refleks, by jak najszybciej dać kolegom tarcze, combo łatwe, bo cooldowny są małe (na Q i W), tak więc Q+W+R i znowu Q i raczej przeciwnik umiera.

Świetna pasywna umiejętność, która daje nam dmg z autoattacku z naszego ap, zdarzało mi się mieć większe hity niż ad carry (~80 ad + 120), oczywiście ja nie miałem krytów i dupa :(.

Wg. mnie irelia nie sprawdza się tak w teamfightach, chyba że enemy team to debile i focusują offtanka jako pierwszego.

fb.com/myrodj

Opublikowano

@up

Umiejętność, która dodaje nam dmg z autoataku! Po prostu mistrzowski passyw na ap.

Irelia nie sprawdza się w teamfightach?

Orianna to taka lux v2. Ni to support ni ap.

Najczęściej pickowana na mistrzostwach? A czy to serio jest jakiś wyznacznik?

Btw: Orianna zabija na combo? Bwahahahaha

Btw2: Nie no jasne, nikt nie focusuje Irelii, która zabija Twojego ad carry. Poco się nią przejmować?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@eMode

Odinstaluj lola i to w tym momencie. Jaki trzeba być idiotą albo nie ogarniętym graczem, by powiedzieć, że Orianna, ostatnio najczęściej pickana na mistrzostwach jest kupą...

Zdecydowanie Orianna, zajebisty champion. Nie ma tutaj nic do ogarniania, trzeba mieć refleks, by jak najszybciej dać kolegom tarcze, combo łatwe, bo cooldowny są małe (na Q i W), tak więc Q+W+R i znowu Q i raczej przeciwnik umiera.

Świetna pasywna umiejętność, która daje nam dmg z autoattacku z naszego ap, zdarzało mi się mieć większe hity niż ad carry (~80 ad + 120), oczywiście ja nie miałem krytów i dupa :(.

Wg. mnie irelia nie sprawdza się tak w teamfightach, chyba że enemy team to debile i focusują offtanka jako pierwszego.

WYJDŹ STĄD! jeżeli ad carry ma hity po 120 to proszę załóż nowe konto, i przestań grać na 400 elo. Cooldowny podobne do branda, czyli jak nie zabijemy na q,w,r,q to mamy przejebane.

To jest najgorszy passyw dla ap, jeżeli ad carry ma hity po 120-, nie graj już rankedów na tym swoim 500 elo. To co napisałeś nie trzyma się kupy. "nie sprawdza się [...], "bo" nie focusują offtanka jako 1st Myślisz, że ap ma lepiej? żal mi cię. TO DOBRZE. ŻE JEJ NIE FOCUSUJĄ. ONA MA AD/AP CARRY NA KOMBO WIĘC NIE JEST USSELES. To jest postać z najmocniejszym late game wśród offtanków.

PRoszę, zrób oriannę pod full TANKA z 300 deffa, 250 m.res, 4 k hp, i zabij ad carry na combo. Powodzenia

ps. irelię bierz, ze statami 0/10 może kierować gry. Oriannę ogarnia w 100% około 3 osób, nie ma co nią grać.

sygnatg.jpg
Opublikowano

Kup orianne.

+ aoe skile

+ potężny dmg

+ shield

+ slow/speed

+ łatwa farma

+ dobry escape mechanizm

- trzeba pograć parę gier aby ogarnąć

Opublikowano

Orianna świetnie odfarmia przeciwników i ma dobre gangi po 6 lvl. Polecam Ci ja naprawdę jak ograniesz to kosisz.

Co do eMode nie graj w lol'a wiecej jak nawet nie wiesz co może Orianna zrobić. Pewnie nawet na midzie jej nie widziałeś ani razu.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Orianna sieje pogrom równy Irelii, jednak jest bardziej pomocna dla teamu (full of CC + shield), oraz lepsza w TF (Q W E R, wszystkie skille AOE). Jednak jest trudniejsza i wymaga opadnowania, ale daje ogrom funu z gry :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...