Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie dotyczace broni

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jestem w tej grze kompletnie zielony i mam do was jedno,male pytanie.Gram mechanikiem i mam ta podstawowa bron... Jak moglbym zdobyc lepsza bron? Odebralem juz ten pakiet przez,ktory mialem nawet dobra pukawke ale tylko na 1 dzien :/

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Tak jak mówi Keniger, Creditsy to darmowa waluta w grze, dostajesz ją za wygrane i przegrane rundy, za ilość zabójstw, za ilość zdobytych flag, za to jaki wielki "bonus" miałeś, jakie kombo dostałeś, itp

Foundsy kupujesz za realną kasę tj. Item Mall, za 7zł podajże masz 2900 foundsów, za nie kupujesz broń na 1 dzień bądź na zawsze za większą sumkę, to za foundsy mozesz kupować sobie strój, losować różne przedmioty tj. celowniki, dodatki do broni, stroje, boostery, bronie itp.

Dobrą wybrałeś klasę, jako mechanik przydajesz się na froncie, a to ważna cecha, radzę grać na takich mapach jak dragon valley, dalian czy Oman, gdzie dominuje desant i pomoc powietrzna, to na tych mapach najbardziej się rozwiniesz, nie tylko na ziemi, ale i także w powietrzu, bo to mechanik dominuje na tych mapach, to on z RPG i minami zatrzyma wrogie jednostki naziemne jak i powietrzne, nie jakiś snajper co tylko będize kampił po blokach, czy szturmowiec, co tylko ma C4, czyli pomoc na ziemi, ale heli nie zestrzeli

Takie moje zdanie. ;)

Opublikowano

na oman ? dalian? dragon?...

na dragonie dominują frajerzy którzy tylko wchodzą do czołgów albo ciągle w heli siedzą....

oman tu sniperzy zazwyczaj ......

dalian nie mam zdania o tej mapce .... ostatnio grałem na tej mapie z 2 miechy temu ;]

łatwy exp wbijesz na masbhtur czy jakoś tam i karkand ... tam jest łatwy exp

proponuje ci kupić zestaw z mp5 :) bardzo dobry jest ;]

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...