Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam problem przy instalowaniu...

Josumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem bo jak włączam Instalowanie aplikacji to mi wyskakuje błąd:

"Niemożna uruchomić aplikacji" "Sprawdzenie poprawności aplikacji nie powiodło się, Nie można kontynuować" wchodzę w szczegóły i pokazuje mi rodzaj błędów, poniżej spoiler do tego co mi pisze.

"Szczegółowe informacje na temat tych błędów znajdują się w dalszej części dziennika.

* Aktywacja aplikacji http://pdc-live-laun...her.application spowodowała wyjątek. Wykryto następujące komunikaty o niepowodzeniach:

+ Podpis XML manifestu jest nieprawidłowy.

+ Brak podpisu w temacie."

To cały tekst:

INFORMACJE O WERSJI PLATFORMY

Windows : 5.1.2600.196608 (Win32NT)

Common Language Runtime : 2.0.50727.1433

System.Deployment.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)

mscorwks.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)

dfdll.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)

dfshim.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)

ŹRÓDŁA

Adres URL rozmieszczenia : http://pdc-live-laun...her.application

Serwer : Microsoft-IIS/7.5

X-Powered-By : ASP.NET

Adres URL dostawcy rozmieszczenia : http://pdc-live-laun...her.application

Adres URL aplikacji : http://pdc-live-laun...cher.exe.deploy

Serwer : Microsoft-IIS/7.5

X-Powered-By : ASP.NET

TOŻSAMOŚCI

Tożsamość rozmieszczenia : Launcher_PDC-Live.app, Version=1.27.7554.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=59711684aa47878d, processorArchitecture=x86

Tożsamość aplikacji : Launcher_PDC-Live.exe, Version=1.27.7554.3, Culture=neutral, PublicKeyToken=59711684aa47878d, processorArchitecture=x86, type=win32

PODSUMOWANIE APLIKACJI

* Aplikacja możliwa do zainstalowania.

PODSUMOWANIE BŁĘDÓW

Poniżej znajduje się podsumowanie błędów. Szczegółowe informacje na temat tych błędów znajdują się w dalszej części dziennika.

* Aktywacja aplikacji http://pdc-live-laun...her.application spowodowała wyjątek. Wykryto następujące komunikaty o niepowodzeniach:

+ Podpis XML manifestu jest nieprawidłowy.

+ Brak podpisu w temacie.

PODSUMOWANIE NIEPOWODZEŃ TRANSAKCJI MAGAZYNOWANIA SKŁADNIKÓW

Nie wykryto błędów transakcji.

OSTRZEŻENIA

Podczas tej operacji nie wykryto żadnych ostrzeżeń.

STAN POSTĘPU OPERACJI

* [2012-09-22 11:03:41] : Rozpoczęto aktywację http://pdc-live-laun...er.application.

* [2012-09-22 11:03:41] : Przetwarzanie manifestu rozmieszczenia zostało zakończone pomyślnie.

* [2012-09-22 11:03:41] : Rozpoczęto instalację aplikacji.

* [2012-09-22 11:03:42] : Przetwarzanie manifestu aplikacji zostało zakończone pomyślnie.

* [2012-09-22 11:04:21] : Żądanie udzielenia zaufania i wykrycia platformy zostało zakończone.

SZCZEGÓŁY BŁĘDÓW

Podczas tej operacji zostały wykryte następujące błędy.

* [2012-09-22 11:04:57] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (SignatureValidation)

- Podpis XML manifestu jest nieprawidłowy.

- Źródło: System.Deployment

- Ślad stosu:

w System.Deployment.Application.Manifest.AssemblyManifest.ValidateSignature(Stream s)

w System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyStrongNameAssembly(String filePath, AssemblyManifest assemblyManifest)

w System.Deployment.Application.ComponentVerifier.StrongNameAssemblyComponent.Verify()

w System.Deployment.Application.ComponentVerifier.VerifyComponents()

w System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadDependencies(SubscriptionState subState, AssemblyManifest deployManifest, AssemblyManifest appManifest, Uri sourceUriBase, String targetDirectory, String group, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options)

w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp)

w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc)

w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension)

w System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)

--- Wyjątek wewnętrzny ---

System.Security.Cryptography.CryptographicException

- Brak podpisu w temacie.

- Źródło: System.Deployment

- Ślad stosu:

w System.Deployment.Internal.CodeSigning.SignedCmiManifest.Verify(CmiManifestVerifyFlags verifyFlags)

w System.Deployment.Application.Manifest.AssemblyManifest.ValidateSignature(Stream s)

SZCZEGÓŁY TRANSAKCJI MAGAZYNOWANIA SKŁADNIKÓW

Brak dostępnych informacji o transakcji.

Proszę o pomoc, Z góry dzięki.

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

• Ściągnij na nowo Launchera
  • Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej
  • Ściągnij najnowszą wersję DirectX

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano
  • Ściągnij na nowo Launchera
  • Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej
  • Ściągnij najnowszą wersję DirectX

Nie działa :( Ale ok. Dzięki za pomoc. :)

sygnaez.png

Jeśli znalazłeś błąd ortograficzny to mi napisz, chcę zobaczyć jaki ze mnie analfabeta. :D

Opublikowano

Wyślij raport do supportu z kodem błedu, ponieważ nie ma support nie obsługuje polskiego języka.

btw. Connor. to twoja stała formułka jest...

Opublikowano

Uporałem się już sam, wystarczyło Z formatować Komputer :D

sygnaez.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...