Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

layout metin2

Evelen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. ;)

Prosiłbym o krytykę, aczkolwiek konstruktywną. Jeżeli coś według was nie pasuje, lepiej zamienić itd. śmiało piszcie.

ps. Tak, wiem że na dole jest dwa razy "Najczęściej czytane", ale na razie nie mamy pomysłu co dać w miejsce jednego z tych elementów. Może macie jakieś propozycje? ;)

Opublikowano

Co oznaczają te ikonki u góry? Logo niby fajny pomysł, ale wykonanie... gorsze. Zajebista nawigacja, podoba mi się :) Slider też super, ale rankingi za małe - zdecydowanie zmień to. Ikonki tłita fejsa i jutuba kolorystycznie nie pasują do tej pracy, daj je czarno białe a w css ustaw że po najechaniu na nie są swego koloru. Ogólnie spoko, ale stopka ssie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi ogólnie nie wpada w gust ta nawigacja, ja by zrobił ją innego kolory np. taki lekko czerwony coś podobnego do tła i dodał opcję szukaj po prawej stronie, tak chyba tam powinna być ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Co oznaczają te ikonki u góry? Logo niby fajny pomysł, ale wykonanie... gorsze. Zajebista nawigacja, podoba mi się :) Slider też super, ale rankingi za małe - zdecydowanie zmień to. Ikonki tłita fejsa i jutuba kolorystycznie nie pasują do tej pracy, daj je czarno białe a w css ustaw że po najechaniu na nie są swego koloru. Ogólnie spoko, ale stopka ssie.

Ikonki u góry są opcjami dla gracza po zalogowaniu się na swoje konto. Bez zalogowania na tym szarym tle jest pole na login i hasło + Przypomnienie hasła.

Rankingi są tutaj ustawione specjalnie tylko 3 miejsca, jeżeli o to Ci chodzi. Na górze jest button od pełnych rankingów. Co do stopki, całkowicie zdaję sobie z tego sprawę. Będzie to zmienione. Dodamy tam ramkę z tekstowymi odnośnikami (poziomo, jeden obok drugiego).

Co do loga masz na myśli napis Evelen? Mógłbyś powiedzieć, co Ci w nim nie pasuje? Jestem otwarty na sugestie. ;)

Mi ogólnie nie wpada w gust ta nawigacja, ja by zrobił ją innego kolory np. taki lekko czerwony coś podobnego do tła i dodał opcję szukaj po prawej stronie, tak chyba tam powinna być ^_^

Myśleliśmy o szukajce, ale po co ona na stronie Metina? Strona Metina to nie Encyklopedia, że trzeba na niej szukać jakichś haseł.
Bywalec
Opublikowano

Mogłabyś zmienić nawigację dla gracza po zalogowaniu, w ogóle nie pasuje do stylu szablonu + wyśrodkować to.

Oraz zmienić kolory tego, np. zrobić żółtą czcionkę tak jak w nawigacji?

fdsfdsfc.png

Opublikowano

Według mnie do zmiany tylko ikony fb itp. Spróbuj zrobić pasujące do szablonu, a nie ściągnięte z google :)

I czcionkę w newsach proponuję ustawić na jakiś ciemny brązowy/pomarańczowy bo biały jest ciężko czytelny.

Edit: Masz tą texturę użytą jako podkład? Tą jasną.

Opublikowano

Szablon jest mojego Autorstwa. Posłuży przy niedługo już startującym projekcie. Jedyne co planuję tutaj jeszczę wprowadzić, to jakiś element wykończenia/przejścia przy ikonkach do portali społecznościowych. Poza tym ktoś wyżej zasugerował bym ikony po zalogowaniu na samej górze wyśrodkował, nienienie, obok nich ma pojawić się właśnie tekst odnośnie zalogowanego użytkownika. Niestety pominąłem to robiąc screeny. Poniżej macie trochę bardziej aktualną koncepcję szablonu.

wpTXk.png

Opublikowano

Szablon jest mojego Autorstwa. Posłuży przy niedługo już startującym projekcie. Jedyne co planuję tutaj jeszczę wprowadzić, to jakiś element wykończenia/przejścia przy ikonkach do portali społecznościowych. Poza tym ktoś wyżej zasugerował bym ikony po zalogowaniu na samej górze wyśrodkował, nienienie, obok nich ma pojawić się właśnie tekst odnośnie zalogowanego użytkownika. Niestety pominąłem to robiąc screeny. Poniżej macie trochę bardziej aktualną koncepcję szablonu.

wpTXk.png

To wygląda już całkiem całkiem, ale po co na dole "Najczęściej Czytane" ? Nie lepiej zmienić to na : Najbliższe Konserwacje: - tak wypisywać kiedy, jaka konserwacja serwerowa, od której do której itp ? Pierwsze kroki gites (odnośniki do podstron na jakieś tutoriale, ew. Forum :)

footer_logo.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...