Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Postać do soloq

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: ip/rp

Zależy mi na: szybkim carrowaniu gry, postaci którą sam wygram gre mając i u mnie i u przeciwnika noobów którzy nie ogarniają gry [nowe konto, chcę szybko wbić 30]. Każdy tank odpada.

Preferuję: cokolwiek, znam i grałem wszystkimi postaciami, jednak nie moge się zdecydować

Opublikowano

irelia , jax 2 postacie naprawdę op

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Jeżeli chcesz wygrać "sam" grę to musisz iść na mida, bo z mida masz łatwo pomóc kolegom (zabijasz na midzie i idziesz zgangować na topa lub bota).

Na mida polecam Ci Kassadina :

+ AoE slow

+ Silence

+ Ulti, dobre do gangowania jak i do uciekania jeśli będzie taka potrzeba

+ Odnawia manę, jeśli kogoś zaatakujemy (2x jeśli to jest wrogi champ)

- jak na Ap, jest melee

Opublikowano

Akali polecam mega DGM i w do ucieczek

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

LeBlanc nic nie zrobisz bo zjedziesz jednego typa i stoisz i sie patrzysz na tf lepiej wziac jakiegos off tanka wlasnie np irelie jest strasznie op i dlatego ja polecam zas na bota vayne bo jesli ma supporta z heal i sie wyfarmi to jest pogrom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...