Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wasteland Generator Mod ... na multi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam sposobu, jak wygenerować mapke typu "Wasteland" (lub coś podobnego) na multi ?

Próbowałem zrobić na singlu i wygenerowuje się tam gdzie jestem (wiadomo), a później jak wrzuce na serw to "dogenerowuje" normalny krajobraz

:( i wygląda to dość dup ...

Czy jest sposób na wygenerowanie tego typu mapy na serwerze bukkit ?

Dzięki za ewent. odp.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Spróbuj się nauczyć pluginu terrain control (czy jakoś tak) , podobno można do niego dołączyć własne modele , budynki :P

Opublikowano

Na singlu "przelec sie" bardzo duza odleglosc w kolko. Np. 1000 kratek w lewo, prawo, polnoc, poludnie. Wtedy sie nie bedzie generowac normalny krajobraz 1000 kratek od spawnu. Mozesz i wiecej ;)

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Spróbuj się nauczyć pluginu terrain control (czy jakoś tak) , podobno można do niego dołączyć własne modele , budynki :P

W tym sęk ,że nigdzie nie ma porządnego TuT'a a już nie wspomne o wer. PL :(

Na singlu "przelec sie" bardzo duza odleglosc w kolko. Np. 1000 kratek w lewo, prawo, polnoc, poludnie. Wtedy sie nie bedzie generowac normalny krajobraz 1000 kratek od spawnu. Mozesz i wiecej ;)

Latałem , latałem nawet do 5000 w każdą strone a jak za którymś razem wróciłem to kicha 8S w niektórych częściach były wstawki normalnego terenu (drzewa , krzaki, trawa itp ...)

Help :O

Opublikowano

Ktoś ma jakiś porządny TuT do Terrain Control (może wer. PL ?)

Inaczej , szukam mapy pod serwer Apocalypse (aczkolwiek wolałbym sam ja wygenerowac)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...